Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Трамп заявив, що нокаутує Байдена на ринзі — букмекери приймають ставки

Владислав Стародубцев
45-й президент США Дональд Трамп згадав, що він був не тільки класним підприємцем та бізнесменом, а й непоганим шоуменом.
Трамп VS Байден: хто кого?

Трамп VS Байден: хто кого?

Учора відбулася пресконференція перед боєм колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі 58-річного Евандера Холіфілда проти ексчемпіона UFC Вітора Белфорта, під час якої відбулася телефонна розмова за участі Дональда Трампа. 

Так, журналіст відомої газети USA Today запитав у 75-річого політика з ким він хотів вийти на ринг, якщо колись наважиться на боксерський поєдинок. Трамп мудро зауважив, що йому не варто битися проти будь-якого професійного бійця, адже у нього не буде жодних шансів, після чого подумавши назвав бажаного суперника: 

«Напевно, найлегшим поєдинком для мене був би бій проти Джозефа Байдена. Оскільки я думаю, що зміг би його швидко відправити на канвас, дуже швидко. У нього були б великі проблеми. Нокаутував би Джо у перші секунди», – цитує Трампа Mediaite

Такий словесний випад викликав у присутніх на заході бурхливі емоції та хвилю аплодисментів. Цікаво, що це не перший випадок обговорення потенційного бою між колишнім та чинним президентом США. У 2016 році незадовго до виборів Байдена запитали, чи хотів би він дебатувати з Трампом, на що Джозеф відповів:

«Ні, я б хотів, щоб ми були в середній школі, і я міг би взяти його за комір в спортзалі. Ось моє бажання». 

Букмекери розпочали приймати ставки на потенційний бій 

Оператор онлайн-ставок MyBokkie, що обслуговує клієнтів у США, Канаді та Австралії, пропонує бетторам укласти парі на цей поєдинок.

Відповідно до котирувань букмекера, Джозеф Байден — андердог бою: перебіг подій, за яким він переможе свого візаві, оцінюють у 7% (коефіцієнт – 13.0), тоді як ймовірність тріумфу Дональда Трампа – 93% (коефіцієнт – 1.02). 

45-й президент США разом із сином Дональдом Трампом-молодшим прокоментують головну подію боксерського вечора — бій між Холіфілдом і Белфортом, що відбудеться у казино і готелі Seminole Hard Rock у Голлівуді (штат Флорида). Як пояснив Трамп-старший, він погодився прокоментувати бій, позаяк Евандер — «його давній товариш». 

Холіфілд — Белфорт: хто фаворит?

Чи вдасться Холіфілду побити Белфорта?

Чи вдасться Холіфілду побити Белфорта?

За розрахунками фахівців компанії Favbet, шанси Холіфілда виграти – 35% (котирування – 2.65). Водночас відповідно у 65% (котирування – 1.42) оцінюють сценарій, за яким тріумфатором стане Вітор Белфорт, який молодший за опонента на 14 років. 

На минулих президентських виборах США висуванець від республіканців Дональд Трамп і кандидат від демократів Джозеф Байден були головними конкурентами у боротьбі за найвищу посаду в країні. У політичній площині перемогу здобув Джо, який отримав рекордну кількість голосів виборців в історії Америки – за нього свій голос віддали понад 69,7 млн громадян. Він став найстаршим гарантом Конституції у США. 

Як інформував «РБ», аналітики оцінили шанси Джозефа Байдена прилетіти у Київ з дипломатичним візитом у найближчі два роки. 

Байден балотуватиметься на другий президентський термін: як букмекери оцінюють шанси Джо?

Британський ексбанкір поставив 5 мільйонів доларів на перемогу Трампа в президентських виборах

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 6
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт