Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?

Олександр Дузь
Нарешті футбольні вболівальники дочекалися початку нового сезону. Сьогодні стартують АПЛ, Бундесліга та французька Ліга 1. «Рейтинг Букмекерів» не міг пропустити такої події, тож в цьому матеріалі поговоримо про фаворитів та котирування контор.
Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?

Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?

АПЛ

Почнемо, звісно, з найсильнішого чемпіонату світу. В Англії новий сезон відкриває матч «Крістал Пелес» – «Арсенал», тому вже сьогодні ми маємо шанс побачити Олександра Зінченка у новій команді. Так, українець вже дебютував за «Канонірів», але то були товариські ігри, куди цікавіше стежити за виступами нашого молодого футболіста в АПЛ.

Загалом стартовий тур Прем’єр-ліги традиційно розтягнеться на три дні. Нижче вашій увазі його повний розклад.

Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?

Якщо дивитися на котирування букмекерів до початку турніру, здається, все вже зрозуміло. «Манчестер Сіті» – головний і безумовний фаворит АПЛ, що підтверджує коефіцієнт 1.57 від БК Favbet. Однак ми любимо англійський футбол саме за боротьбу й непередбачуваність. До того ж у грі за Суперкубок Англії «Містяни» нічого не змогли зробити з «Ліверпулем». Ця перемога настільки вразила одного дуже відомого у світі букмекера, що він вже розрахував аутрайти на чемпіонство мерсисайдців.

До речі, за котируваннями саме «Ліверпуль» є головним конкурентом «Сіті». Взяти перемогу підопічних Юргена Клоппа зараз можна за «трійку». Після цього дуету з величезним відривом у коефіцієнтах йдуть «Челсі» (17.00), «Манчестер Юнайтед» (21.00) та «Тоттенхем» (26.00). «Арсенал» Зінченка можна заграти за 27.00, а новий грошовий мішок – «Ньюкасл», за 67.00.

На всіх інших учасників АПЛ аналітики дають понад «сотню». Найнижчі шанси на чемпіонство мають «Ноттінгем Форест», «Борнмут», «Фулхем», «Брентфорд», «Лідс», «Саутгемптон», «Крістал Пелес». Будь-яку з цих команд наразі можна заграти за коефіцієнт 500. Чому б ні, якщо є віра у повторення вже легендарної історії «Лестера».

На пониження у класі за підсумками сезону 22/23 найбільше претендують «Борнмут» (1.57), «Ноттінгем Форест» (1.80) та «Фулхем» (2.20). Десь поряд з ними «Лідс» та «Брентфорд». На виліт цих команд букмекери дають коефіцієнт 3.50. Трохи безпечніше мають себе відчувати уболівальники «Саутгемптона», «Евертона», «Вулверхемптона» та «Пелеса». Коефіцієнти, відповідно – 4.00, 4.35, 5.00 та 6.50.  На всіх інших учасників АПЛ аналітики дають понад «десятку», тож вони мають бути у безпеці. Хоча подивимося, в Англії буває всяке.

Що стосується голеодорів, головна боротьба за звання найкращого бомбардира має розгорнутися між Холандом, Салахом, Кейном, Роналду та Сон Хин Міном. Котирування на кожного з них трохи нижче в нашій інфографіці.

Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?

Прогнози на англійську Прем’єр-лігу

Бундесліга

В Німеччині новий чемпіонат починається матчем головного фаворита. Мюнхенська «Баварія» сьогодні у Франкфурті проекзаменує «Айнтрахт».

Сенсації в Бундеслізі – не часте явище. Звісно, якісь локальні втрати очок будуть, але у загальній перемозі «Баварії» букмекери майже впевнені. Коефіцієнт на чемпіонство багаторічного лідера німецького футболу в БК Favbet складає всього 1.22. Найближчий конкурент мюнхенців – дортмундська «Боруссія», йде за 9.00. Малоймовірне чемпіонство «РБ Лейпцига» можна взяти за 13.00, а «Байєра» – за 25.00. Всі інші команди Бундесліги йдуть з коефіцієнтом понад 100, тобто шансів у тих, хто поза вищеназваним квартетом, практично немає.

«Баварія П1». Чи можна вийти в плюс ставками на чемпіонів? Дослідження «РБ»

На виліт у Другу Бундеслігу найбільше претендують цього сезону «Бохум» та «Аугсбург». Коефіцієнт на обох – 2.10.  Неподалік й «Шальке» з «Вердером» (по 2.70). Спокійніше все має бути для фанатів «Герти» (5.00), «Штутгарта» (5.50) та «Кельна» з «Майнцом» (по 7.00).

Над іншими командами загроза вильоту не майорить. Принаймні аналітики БК дають коефіцієнти понад 10.00 на «Фрайбург», «Уніон» та «Хоффенхайм».

Цікавою має бути боротьба за звання головного бомбардира Німеччини. Роберт Левандовський поїхав у «Барселону», тож інші матимуть шанс вписати своє ім’я в історію німецького футболу. Серед фаворитів букмекерів цього сезону Мане. Його можна заграти за 4.50. Також у переліку Шик, Гнабрі, Адеємі та Нкунку. Деталі нижче. 

Лінія на Левандовського в «Барселоні»: тотал хет-триків і кеф на топ-бомбардира Прімери

Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?
Прогнози на німецьку Бундеслігу 

Ліга 1

Стартує сьогодні й французький чемпіонат. «Ліон» вдома зустрінеться з «Аяччо». Хоча й Ліга 1 не користується особливою популярністю серед українських уболівальників, проте кілька слів приділити турніру треба. Все ж таки це представник «великої п’ятірки» європейського клубного футболу.

Беззаперечним фаворитом першості, на думку аналітиків БК, є ПСЖ. Проте, напевно, не треба бути великим експертом, щоб також бачити тільки паризький клуб на вершині Ліги 1. Різниця у Франції між ПСЖ та усіма іншими просто колосальна. Як у підборі гравців, тренерів, так і загалом за фінансовими можливостями. Тому зовсім не дивно, що на чемпіонство парижан дають коефіцієнт лише 1.10.

Найближчі конкуренти ПСЖ – «Марсель» та «Ліон». Однак коефіцієнти на ці команди такі, що навіть складно уявити, як мають розвиватися події, щоб парижани вкотре не стали чемпіонами.

На виліт з Ліги 1 найбільше претендують «Аяччо» (1.50) та «Осер» (2.00). Десь неподалік також «Труа» (2.20), «Клермон» (2.35) та «Лор’ян» (2.50). Проблеми можуть бути й у «Реймса» (3.10), «Тулузи» (3.40), «Бреста» та «Анже» (по 3.60) і «Монпельє» (3.80). На всіх інших коефіцієнти понад «десятку».

У бомбардирських перегонах знову на перших позиціях представники ПСЖ – Мбаппе, Мессі, Неймар. Можливо, поборотися з Кілліаном зможе Бен-Єддер з «Монако». 

Прогнози на французьку Лігу 1

Топ-ліги Європи повертаються: хто фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону?

Пишіть у коментарях під цим матеріалом свої думки щодо нового сезону в топ-лігах та публікуйте футбольні прогнози на нашій Трибуні!  

УПЛ повертається: хто головний фаворит?

Сім українців, на перехід яких можна зарядити ставку

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт