Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Топ-5 подій для ставок на спорт. 24-30 жовтня

Рейтинг Букмекерів
«Рейтинг Букмекерів» пропонує ознайомитися з п’ятіркою найцікавіших подій для ставок на спорт в період з 24 по 30 жовтня. Програму тижня складуть манкуніанське дербі в Кубку англійської ліги, найцікавіші поєдинки в провідних футбольних чемпіонатах, матчі Кубка України, а також підсумковий турнір WTA.
Новое прозвище Жозе Моуринью - «Униженный»

Нове прізвисько Жозе Моурінью – «Принижений»

1. «Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті» в Кубку англійської ліги

«Манчестер Юнайтед» на вихідних був жорстоко побитий «Челсі» в дев’ятому турі англійської Прем’єр-ліги. Лондонці начисто переграли нову команду Жозе Моурінью, забивши чотири м’ячі.

Не дуже приємне становище і у «Містян», які не виграли жодного разу за останні п’ять матчів у всіх турнірах. Ще недавно команда Пепа Гвардіоли була одноосібним лідером турнірної таблиці. Але тепер вона ділить першу сходинку з «Арсеналом» і «Ліверпулем».

Тим не менше манкуніанське дербі завжди буде викликати підвищений інтерес. Тепер це не тільки боротьба двох команд з одного міста. Це – протистояння Гвардіоли і Моурінью. Зустріч відбудеться 26 жовтня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Букмекерська контора William Hill віддає обережну перевагу «Червоним дияволам». Коефіцієнт на їхню перемогу дорівнює 2,50. За нічию дають 3,30, а за перемогу «Містян» – 2,80.

https://i0.wp.com/pp.vk.me/c623118/v623118388/41287/Gf7jRjJinSM.jpg?resize=800%2C571&ssl=1

«Динамо» – «Зоря» – найцікавіше протистояння в національному Кубку

2. Матчі стадії 1/8 Кубка України

У середу, 26 жовтня, відбудеться вісім поєдинків 1/8 раунду Кубка України. Між собою зустрінуться представники вітчизняної Першої та Прем’єр-ліги. У представників другого за рангом дивізіону буде чудова нагода довести, що наразі між чемпіонатами немає великої різниці.

Безсумнівно, що найцікавіші протистояння будуть у матчах «Динамо» – «Зоря» та «Шахтар» – «Олександрія», котрі почнуться о 19:00 та 19:30 відповідно. БК Parimatch віддає значну перевагу господарям: на перемогу киян дають 1,4, а донеччан – 1,2. За нічию у Києві пропонують 4.3, а в Львові – 6.5 Натомість звитяга гостей оцінена коефіцієнтами 9.0 і 16.0 відповідно.

Крім того, не позбавлені інтриги решта поєдинків: «Полтава» – «Карпати» (14:00), «Верес» – «Ворскла» (15:00), «Іллічівець» – «Сталь» (15:00), «Нафтовик-Укрнафта» – «Волинь» (17:00) і «Миколаїв» – «Оболонь-Бровар» (18:30).

Арбитр не засчитал чистый гол Пьянича в ворота миланцев

Арбітр не зарахував чистий гол П’янича у ворота міланців

3. «Ювентус» – «Наполі» в 11 турі Серії А

Туринський «Ювентус» в минулому турі італійського чемпіонату на виїзді поступився «Мілану» вперше за довгі роки. Зараз складно сказати, як склався б той поєдинок, якби арбітр зарахував чистісінький гол «Б’янконері». Так чи інакше, але «Ювентус» залишився на першій сходинці турнірної таблиці, випереджаючи найближчих переслідувачів на два очки.

Що стосується «Наполі», то команда, втративши Аркадіуша Міліка, трохи забуксувала і відвалилася від групи лідерів. Однак Ауреліо Ді Лаурентіс боротьбу з «Ювентусом» зробив справою принципу. Чим закінчиться чергова серія італійської мильної опери, дізнаємося в суботу, 29 жовтня.

У букмекерській конторі Winline коефіцієнт на перемогу «Старої синьйори» дорівнює 1,84. За нічию дають 3,66, а за успіх «Партенопейців» – 4,28.

Рурское дерби потребует от команд максимум усилий

Рурське дербі вимагає від команд максимум зусиль

4. Рурське дербі в 9 турі німецької Бундесліги

29 жовтня в дев’ятому турі німецької Бундесліги пройде один із найпринциповіших поєдинків Німеччини. На стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» дортмундська «Боруссія» прийме «Шальке» з Гельзенкірхена.
Це буде 148 матч цих команд, який випав на дуже цікавий відрізок сезону. З одного боку, в останні роки виглядає краще «Боруссія», але в останніх п’яти матчах у всіх турнірах на рахунку «Шварцгельбен» всього одна перемога. «Кобальтові», в свою чергу, за такий же проміжок лише раз зіграли внічию, вигравши інші чотири.

Букмекерська контора William Hill віддає перевагу Дортмундцям. Коефіцієнт на їхню перемогу дорівнює 1,53. За нічию дають 4,40, а за перемогу «Шальке» – 5,50.

Сезон в женском теннисе близок к концу

Сезон в жіночому тенісі близький до кінця

5. Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі

З 23 по 30 жовтня в Сінгапурі пройде підсумковий турнір WTA, на якому зберуться кращі тенісистки світу для того, щоб розіграти призовий фонд у розмірі семи мільйонів американських доларів.

Букмекерська контора William Hill основною претенденткою на перемогу вважає німецьку тенісистку Анжеліку Кербер. На її тріумф можна поставити з коефіцієнтом 3,50. На другій сходинці в списку головних фаворитів розташувалася румунка Сімона Халеп (3,75), а трійку замикає чинна переможниця турніру Агнешка Радванська (4,50) з Польщі. Букмекери оцінили шанси й інших учасниць виграти підсумковий турнір WTA.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт