Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: виліт «ПСЖ», нічиї «Баварії» та «Барселони»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам підбірку найбільших беттингових апсетів за минулі 7 днів, які могли боляче вдарити по ординарах та експресах гравців.

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: виліт «ПСЖ», нічиї «Баварії» та «Барселони»

5. «Реал» – «ПСЖ» 3:1

Прохід 1 (3.25 у БК Parimatch)

Мадридський «Реал» у матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів вибив з турніру «Парі Сен-Жермен», на прохід якого букмекери давали коефіцієнт 1.33.

Іспанці вирішили результат двоматчевого протистояння у другому таймі поєдинку на «Сантьяго Бернабеу». Футболісти «Реала» вдало скористалися грубими помилками парижан, а героєм зустрічі став форвард мадридців Карім Бензема, який оформив хет-трик.

Французький нападник став першим гравцем в історії Ліги чемпіонів, який забиває в рамках цього турніру 18 років поспіль. Також Бензема тепер – найбільш віковий автор хет-трику в історії ЛЧ (34 роки та 80 днів).

4. «Аталанта» – «Дженоа» 0:0

X (5.50 у БК Parimatch)

У 29-му турі чемпіонату Італії «Аталанта» вдома несподівано не змогла обіграти «Дженоа», яка знаходиться в зоні вильоту турнірної таблиці. Перемога команди Гасперіні йшла за коефіцієнт 1.33.

Фото-Аталанта

Попри всі свої намагання, «Аталанта» так і не спромоглася пробити оборону суперника. Руслан Маліновський вийшов у цьому матчі в стартовому складі та був замінений на 57-й хвилині – результативними діями не відзначився.

Цікаво, що «Дженоа» зіграла внічию всьоме поспіль, але продовжує йти на передостанньому місці турнірної таблиці Серії А.

3. «Хоффенхайм» – «Баварія» 1:1

X (5.80 у БК Parimatch)

У рамках 26-го туру німецької Бундесліги мюнхенська «Баварія» грала на виїзді проти «Хоффенхайма», який веде боротьбу за зону Ліги чемпіонів.

Господарі поля першими відзначилися голом на 32-й хвилині, проте перед свистком на перерву нападник мюнхенців Роберт Левандовський зрівняв рахунок. У другому таймі поєдинку «Баварія» прогнозовано володіла помітною ігровою перевагою, але цифри на табло так і не змінилися.

Підопічні Нагельсманна перед початком матчу, звісно ж, були фаворитом – на їхню перемогу букмекери пропонували кеф 1.44, однак у підсумку маємо лише нічию.

2. «Ман Сіті» – «Спортінг» 0:0

X (6.50 у БК Parimatch)

У матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів «Манчестер Сіті» вдома зіграв внічию з лісабонським «Спортінгом». Перша гра у Португалії завершилася впевненою перемогою підопічних Пепа Гвардіоли – 5:0.

ФОТО

Після розгрому у першій зустрічі іспанський тренер провів ротацію складу – Олександр Зінченко вийшов на поле з перших хвилин та провів повний матч. Як підсумок – команда Гвардіоли розписала «суху» нічию, що ніяк не завадило їм пройти до чвертьфіналу ЛЧ.

Разом з тим на чисту перемогу «Ман Сіті» конкретно в цьому матчі букмекер Parimatch давав скромний коефіцієнт 1.23. Втім, «манкуніанці» вирішили не витрачати багато сил протягом гри – на превеликий жаль для тих, хто на них ставив.

1. «Барселона» – «Галатасарай» 0:0

X (8.80 у БК Parimatch)

У першому матчі 1/8 Ліги Європи «Барселона» на «Камп Ноу» не змогла здобути перемогу над турецьким «Галатасараєм». Букмекери вважали каталонців явними фаворитами зустрічі, проте в цьому випадку багато слів не потрібно.

мем-барса

У 2021-му році виявили рекордну кількість підозрілих матчів

Заховайло: «Приймемо у Празі всіх українських футболістів, які опинилися в Європі як біженці»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт