Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: вильоти «Ювентуса» і «Аякса», програш Надаля у фіналі

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам підбірку найбільших беттингових апсетів за минулі 7 днів, які могли боляче вдарити по ординарах та експресах гравців.

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: вильоти «Ювентуса» і «Аякса», поразка Надаля у фіналі

5. «Ювентус» – «Вільярреал» 0:3

Прохід 2 (2.60 у БК Parimatch)

Досить несподіваним вийшов результат на табло між «Ювентусом» та «Вільярреалом» у матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів.

Після нічиєї в першій грі (1:1) підопічні Аллегрі примудрилися на своєму полі пропустити від іспанської команди аж тричі та завчасно вилетіти з турніру. У складі гостей голами відзначилися Херард Морено, Пау Торрес і Арно Данжума.

Перед початком цього поєдинку фаворитом у букмекерів на прохід до чвертьфіналу ЛЧ вважався саме «Юве» – на них давали коефіцієнт 1.53. Втім, «Вільярреал» зумів втримати свої ворота на замку і вдало конвертувати стандарти в забиті м’ячі – два голи з пенальті, один з кутового.

Тож у підсумку «Ювентус» вилітає на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів третій сезон поспіль.

4. Тейлор Фріц – Рафаель Надаль 2:0 (6:3, 7:6)

П1 (4.50 у БК Parimatch)

У фіналі турніру BNP Paribas Open, що проходив в Індіан-Веллсі (США), американець Тейлор Фріц (№20 ATP) сенсаційно здолав Рафаеля Надаля (№4 ATP), який йшов фаворитом цього поєдинку з кефом 1.20.

nadall

Фріц став першим американським чемпіоном турніру в Індіан-Веллсі з 2001-го року. Перемога над четвертою ракеткою світу стала для Фріца всього другою у 15-ти матчах проти гравців першої п’ятірки світового рейтингу.

Також американський тенісист зумів перервати 20-матчеву переможну серію Рафаеля Надаля. Попри поразку у фіналі, Надаль обійшов Роджера Федерера за кількістю перемог на відкритих кортах – звитяга у півфінальному матчі над Карлосом Алькарасом стала 954-ою для 35-річного іспанця.

Також Рафа повернеться до ТОП-3 світового рейтингу, з якого він вибув у серпні. Вихід до фіналу приніс іспанцю 600 очок, що дозволило йому обійти Александра Зверєва

3. «Крістал Пелес» – «Ман Сіті» 0:0

X (5.00 у БК Parimatch)

У поєдинку 29-го туру АПЛ «Манчестер Сіті» на виїзді втратив дорогоцінні очки у грі проти «Крістал Пелес». Тепер «Ліверпуль» відстає від «манкуніанців» у таблиці всього на 1 пункт.

city

Варто згадати, що у матчі першого кола «Ман Сіті» вдома взагалі поступився команді Патріка Вієра (0:2). На цей раз обидва колективи за 90 хвилин ігрового часу не змогли відзначитись забитими голами. Перемога підопічних Пепа Гвардіоли оцінювалася коефіцієнтом 1.32.

Олександр Зінченко провів весь матч на лаві запасних. В цій грі Гвардіола так і не зробив жодної заміни.

2. «Монако» – «Брага» 1:1

X (5.10 у БК Parimatch)

Французький «Монако» у матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи не зумів вдома обіграти «Брагу» та вилетів з турніру. Перша зустріч між цими командами завершилася перемогою португальців з рахунком 2:0.

Очікувалося, що після поразки в першій грі «Монако» на власному полі має робити камбек – букмекери давали на їхню перемогу 1.42. Втім, «Брага» змогла отримати потрібний для себе результат.

Ба більше, португальська команда навіть мінімально вела в рахунку до останніх хвилин зустрічі, але наприкінці все ж пропустила гол. Нічия 1:1 – «монегаски» завершують свою єврокубкову кампанію.

1. «Аякс» – «Бенфіка» 0:1

Прохід 2 (6.60 у БК Parimatch)

Лісабонська «Бенфіка» в рамках матчу-відповіді стадії 1/8 ЛЧ на виїзді мінімально обіграла «Аякс» і вийшла до чвертьфіналу престижного турніру.

«Орли» забили єдиний і вирішальний гол аж на 77-й хвилині – точний удар на рахунку форварда команди Дарвіна Нуньєса.

benf

Варто підкреслити, що перед стартом цього поєдинку «Аякс», який виграв усі шість матчів групового етапу ЛЧ, вважався абсолютним фаворитом протистояння. На прохід амстердамців до наступного раунду БК Parimatch пропонувала скромний коефіцієнт 1.13.

Букмекери схилялися до того, що після нічиї в першому матчі у Португалії (2:2) «Аякс» на власному полі впевнено вирішить питання виходу до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Проте в той вечір удача була на стороні лісабонського клубу.

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

На поразку «Реала» 0:4 проти «Барселони» давали кеф 75.0

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт