Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «Мілана», поразки «Баварії» та «Роми»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «Мілана», поразки «Баварії» та «Роми»

5. «Буде/Глімт» – «Рома» 2:1

П1 (4.15 у БК Marathonbet)

«Рома» на чолі з Жозе Моурінью на виїзді програла норвезькому «Буде/Глімту» у першому матчі 1/4 фіналу Ліги конференцій. Господарі поля вирвали перемогу на 89-й хвилині. Букмекери вважали римлян фаворитами гри й давали на них кеф 1.96.

Це друга поразка підопічних Моурінью у Норвегії в цьому сезоні – на груповому етапі ЛК «Буде/Глімт» розгромив «вовків» з рахунком 6:1. Також була нічия на «Стадіо Олімпіко» (2:2).

Отже, в історії протистоянь між двома колективами «Ромі» ще не вдалося перемогти норвезький клуб. Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги конференцій відбудеться 14-го квітня у Римі.

4. «Наполі» – «Фіорентина» 2:3

П2 (4.75 у БК Marathonbet)

В 32-му турі італійської Серії А «Наполі», один із претендентів на Скудетто, приймав на своєму полі «Фіорентину» і зазнав поразки у результативному матчі. Перемога господарів йшла з коефіцієнтом 1.83.

Наполі

У складі неаполітанців голами відзначилися Дріс Мертенс та Віктор Осімхен, проте це не допомогло команді Спаллетті отримати 3 залікові пункти. До середини другого тайму рахунок був рівним (1:1), але протягом шести хвилин «фіалки» відзначилися двічі та фактично закрили гру.

3. «Вільярреал» – «Баварія» 1:0

П1 (5.25 у БК Marathonbet)

«Баварія» програла в гостях у «Вільярреала» в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. На її перемогу БК пропонували коефіцієнт 1.61.

Команда Юліана Нагельсманна перервала свою рекордну серію у Лізі чемпіонів з 22-х виїзних ігор без поразок. Мюнхенці не програвали в турнірі з вересня 2017-го року, коли поступились «ПСЖ» (0:3). Тоді, до слова, парижан очолював чинний тренер «Вільярреала» Унаї Емері.

Іспанський клуб своєю чергою провів сьому домашню гру у плей-оф ЛЧ та жодного разу не програв – 2 перемоги і 5 нічиїх. Це найкращий показник за історію виступів команд у Лізі чемпіонів.

2. «Мілан» – «Болонья» 0:0

X (5.45 у БК Marathonbet)

У рамках 31-го туру чемпіонату Італії «Мілан» приймав на своєму полі «Болонью» та зіграв унічию. Команди так і не спромоглися відкрити рахунок за 90 хвилин ігрового часу.

Мілан

Підопічні Стефано Піолі вважалися цілковитими фаворитами гри – їхня перемога котирувалася за скромний коефіцієнт 1.33. До речі, сам Піолі провів вже понад 100 матчів на чолі «Мілана» в Серії А.

За 3-очкової ери (з сезону 1994/95) у нього найвищий показник середньої кількості набраних очок за гру серед усіх тренерів «россонері». До гри з «Болоньєю» він становив 2,04.

1. «Арсенал» – «Брайтон» 1:2

П2 (6.05 у БК Marathonbet)

У 32-му турі АПЛ «Арсенал» на власному полі несподівано програв «Брайтону».

Майже до кінця другого тайму «каноніри» поступалися з рахунком 0:2, лише на 89-й хвилині їм вдалося відіграти один м’яч зусиллями Мартіна Едегора. Втім, це не врятувало команду Мікеля Артети від програшу – на її перемогу давали кеф 1.65.

Ця поразка ставить під сумнів потрапляння «Арсенала» до ТОП-4 чемпіонату Англії за підсумками сезону. Також «каноніри» поступилися в АПЛ вдруге поспіль – минулого разу кривдником підопічних Артети став «Крістал Пелес» (3:0).

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Букмекери оцінили шанси Бензема виграти «Золотий м’яч»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт