Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Сульшер – out? Букмекери пропонують мізерний коефіцієнт на призначення Почеттіно тренером «МЮ»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet обвалила коефіцієнт на призначення колишнього керманича «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно на тренерський місток «Манчестер Юнайтед».
Букмекери пропонують мізерний коефіцієнт на призначення Почеттіно тренером «МЮ»

Букмекери пропонують мізерний коефіцієнт на призначення Почеттіно тренером «МЮ»

Ще тиждень тому на перебіг подій, за яким аргентинський фахівець стане наступним тренером «Манчестер Юнайтед» пропонувалося укласти парі за 1.53 або 65% ймовірності, тоді як зараз коефіцієнт на призначення аргентинця обвалився до мізерного – 1.22, що відповідає майже 82% ймовірності.

На цьому тлі Уле Гуннар Сульшер лідирує за шансами у лінії на тренера АПЛ, який наступним втратить свою посаду, – на його звільнення можна зарядити за 3.0 (33%). Водночас на керманичів нестабільних «Вест Бромвіча» і «Шеффілд Юнайтед» Славена Біліча і Кріса Вайлдера пропонують «зарядити» за 3.24 (31%) і 3.50 (28,5%) відповідно.

За інформацією Manchester Evening News, представники «Червоних дияволів» дійсно контактували з аргентинським фахівцем та буцімто запропонували Маурісіо очолити команду. Втім, як стверджують джерела The Athletic, Почеттіно пильно стежить за ситуацією у «Манчестер Юнайтед», «Челсі», «Манчестер Сіті» та «ПСЖ», але не хоче поспішати з остаточним прийняттям рішення щодо власного майбутнього. Не виключено, що все вирішиться уже влітку, під час трансферного вікна.

Нагадаємо, нещодавно манкуніанці зазнали несподіваної поразки в зустрічі групового етапу Ліги чемпіонів проти турецької команди «Істанбул Башакшехір» (1:2).

Наразі «Манчестер Юнайтед» посідає незвично низьку 14 позицію в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги, маючи у доробку 10 очок після 7 зіграних матчів.

Що стосується Маурісіо Почеттіно, то останнім місцем роботи 48-річного спеціаліста був «Тоттенхем». Під його керівництвом лондонці пробилися у фінал Ліги чемпіонів сезону 2019/2020, де поступилися «Ліверпулю» з рахунком 0:2.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» інформував, що «Ліверпуль» став фаворитом в боротьбі за чемпіонство після нічиєї на «Етіхаді» в поєдинку проти «Манчестер Сіті».

Букмекери назвали імовірність відходу Зідана з «Реала» після сезону 2020/2021

Коефіцієнт на чемпіонство «Тоттенхема» в АПЛ обвалився у понад 6 разів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт