Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Суарес може залишити «Барселону», якщо не виконає умову клубу

Сергій Гумен
Іспанський гранд планує продовжити співпрацю з уругвайським бомбардиром в тому випадку, якщо він зіграє за команду не менше 60% матчів в сезоні 2020/2021.
Суарес може залишити «Барселону», якщо не виконає умову клубу

Суарес може залишити «Барселону», якщо не виконає умову клубу

Уругвайський нападник каталонської «Барселони» Луїс Суарес, який наразі перебуває в лазареті після операції на травмованому коліні, ризикує залишити іспанський гранд. В інтерв’ю виданню AS 33-річний бомбардир розповів про умови керівництва «Синьо-гранатових»: клуб продовжить угоду з футболістом в тому випадку, якщо він зіграє за команду не менше 60% матчів в наступному сезоні.

«Мені з моїми рідними дуже добре в Барселоні, а я все ще відчуваю, що можу приносити користь цьому клубу. Я хочу і далі грати за «Барселону», однак не все залежить від мого бажання. Рішення про продовження співпраці має прийняти керівництво клубу. Але якщо я зіграю понад 60% матчів в наступному сезоні, договір буде продовжено автоматично», – розповів уругвайський нападник в інтерв’ю іспанським ЗМІ.

Наразі форвард відновлюється після операції на коліні. Реабілітація рухається з випередженням графіка. На сьогодні гравець пересувається без милиць, і в «Барселоні» розраховують, що Луїс повернеться на поле до завершення сезону. Сам Суарес сподівається зіграти в кінці квітня, коли будуть проходити півфінали Ліги чемпіонів.

Уругваєць був прооперований в середині січня поточного року. Спочатку повідомлялося, що відновлення займе чотири місяці, після чого нападнику належало б деякий час набирати потрібні кондиції. У зв’язку з цим його повернення на поле очікувалося вже в сезоні 2020/2021.

Нагадаємо, що чинний контракт Суареса з каталонським грандом закінчується влітку 2021-го року. У складі «Барселони» він виступає з 2014-го року.

У поточному розіграші чемпіонату Іспанії Луїс взяв участь в 17 поєдинках, забив 11 голів (один – з пенальті) і віддав сім результативних передач.

«Барселона» та «МЮ» претендують на топ-форварда з Бундесліги

«Реал» чи «Барселона»: букмекери назвали фаворита на Лаутаро Мартінеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт