Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Спорт на карантині: на що пропонують ставити букмекери?

Владислав Стародубцев
Кількість скасованих спортивних змагань щодня збільшується. Наразі фактично усі найбільш популярні види спорту перенесли або скасували більшість турнірів. Ліній букмекерів з кожною хвилиною стає менше. «Рейтинг Букмекерів» вирішив зібрати низку цікавих, неспортивних подій, на які можна поставити під час коронавірусу.
Спорт на карантині: на що пропонують ставити букмекери?

Спорт на карантині: на що пропонують ставити букмекери?

Пандемія хвороби COVID-19 продовжує ширитися світом. Кількість інфікованих росте з геометричною прогресією, а кількість загиблих збільшується щогодинно. На сьогодні найбільш кризові ситуації зафіксовані в Китаї, Італії, США, Ірані, Південній Кореї, Франції, Німеччині та Іспанії.Більшість європейських країн запровадили надзвичайний стан через поширення хвороби COVID-19, викликаною коронавірусом SARS-CoV-2: не працюють дитячі садки, школи кінотеатри, ТРЦ, ресторани й кафе. Спорожніли полички супермаркетів та аптек. Людей просять без необхідності не виходити на вулицю.

Всесвітня організація охорони здоров’я визнала коронавірусну інфекцію пандемією. А найбагатші люди світу втрачають щодня мільйони доларів.

Збитки російських букмекерів через коронавірус досягли 80%

Не обійшлося без збитків й в індустрії гемблінгу. Наприклад, букмекери у Великобританії втратили 2 млрд фунтів через скасування спортивних змагань, вперше з 1963-го року казино Лас-Вегасу зачинили двері для відвідувачів, гральна індустрія Макао страждає від дефіциту клієнтів, а гральний бізнес США втратить 21 млрд доларів через коронавірус.

Топ-5 європейських чемпіонатів з футболу тимчасово зупинені (АПЛ, Бундесліга, Ла Ліга, Ліга 1 та Серія А).

Чемпіонат України перенесений, а УЄФА зупинила розіграш Ліги чемпіонів та Ліги Європи й прийняла безпрецедентне рішення про перенесення Євро-2020 на 2021-й рік. НХЛ та НБА також зупинили турніри. Керівництво Формули-1 перенесло перші три гран-прі нового сезону, турніри ATP усіх рівнів скасовані.

21-річний тренер з Іспанії помер від коронавірусу

У такій ситуації, здавалося б патовій ситуації, у поціновувача ставок виникає питання: «А на що, власне, зараз можна зробити ставку?» «Рейтинг Букмекерів» зібрав для вас добірку цікавих ліній, що не стосується спорту.

Політика

Наступний президент України, доля Трампа та об’єднання двох заклятих ворогів

Через дефіцит спортивних ліній головним об’єктом для багатьох беттерів можуть стати ставки на політику.

Зокрема, на сьогодні оператори пропонують спрогнозувати переможця президентських перегонів у США, де вибори заплановані на 3 листопада. На думку експертів, головний претендент на перемогу – чинний президент країни Дональд Трамп. Окрім цього, пропонується спрогнозувати переможця наступних президентських виборів у Франції, а також, чи наважиться Шотландія на ще один референдум стосовно незалежності до завершення 2020-го року.

Ірландський букмекер Paddy Power пропонує ставки на наступного лауреата Нобелівської премії миру. Серед претендентів: школярка, екоактивістка Ґрета Тунберг, Володимир Путін та Володимир Зеленський. Щоправда, шанси українського президента становлять лишень трохи більш як 2%.

Якщо вас цікавлять українські реалії, то можна спробувати свої сили у лінії щодо наступного мера Києва або спрогнозувати, хто стане президентом України у 2024-му році. Також приймаються ставки на дострокові вибори до Верховної Ради та Київської міськради.

Комісію з азартних ігор без конкурсу очолить людина «від Офісу Зеленського»

Вкрай цікавою є лінія, в якій пропонують поставити на об’єднання Північної та Південної Корей в єдину суверенну державу до завершення 2023-го року.

Також можна поставити на вихід Італії з Європейського Союзу до початку 2022-го року.

Коронавірус 

Створення вакцини, COVID-19 у світових лідерів та бебі-бум у Києві

Останніми днями з’явилися цікаві лінії щодо захворювання коронавірусом у відомих політиків. Зокрема, пропонуються лінії на інфікування президентів США та Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна, а також канцлера Німеччини Ангели Меркель, лідера Північної Кореї Кім Чен Іна та президента Франції Мануеля Макрона.

Ірландські букмекери прорахували ймовірність непередбачуваних вчинків Трампа

Букмекери низько оцінюють ймовірність завершення пандемії хвороби COVID-19 у світі. Оператори пропонують вгадати, коли фармацевтичні компанії розроблять вакцину від коронавірусної інфекції та коли ВООЗ оголосить про те, що людство побороло хворобу COVID-19.

Поціновувачі оригінальних ставок можуть поставити на розробку вакцини Ілоном Маском.

Букмекери оцінили перспективи народжуваності в Києві за підсумками карантину в Україні та відкрили лінію, в якій можна поставити, що бодай в одного з футболістів УПЛ виявлять COVID-19. 

Приймаються ставки на те, скільки триватиме заборона масових зібрань, запроваджена Кабміном, чи зніме компанія Netflix фільм або серіал про інфекцію, що наразі сколихнула увесь світ, а також чи введуть в Україні надзвичайний стан через пандемію коронавірусу.

Гральний бізнес врятує економіку України від коронавірусу, – політолог

Економіка та інфраструктура 

Ціна долара, метро на Троєщину та готель Трампа у Північній Кореї

Букмекери пропонують оцінити перспективи курсу долару в Україні, відкриті лінії щодо цін на автомобільне паливо, гречку, цукор та туалетний папір. Приймаються ставки на вартість нафти.

За оцінками експертів, метро на Троєщину можуть відкрити до 2024-го року. Пропонують лінія, в якій можна поставити на смерть маршрутних таксі як явища до 1 січня 2024-го року. На варіант, за яким у Києві маршрутки будуть повністю замінені на громадський транспорт.

Букмекери низко оцінюють шанси Дональда Трампа побудувати готель у Пхеньяні до 2022-го року. Окрім цього, 8% ймовірності що до завершення цього року на Місяць полетить туристичний шаттл. А нога першої людини ступить на поверхню Марсу, за оцінками аналітиків, щонайменше після 2025-го року.

Пропонується спрогнозувати у якому штаті США буде знаходитися фабрика з виготовлення пікапу Cybertruck та чи буде євро дорожчим або дорівнювати вартості долара в останній день торгів 2020-го року.

30% прибутку від грального бізнесу піде на розвиток спортивної інфраструктури, – замміністра

Шоу-бізнес

Тренер-переможець шоу «Голос», Євробачення, наступний Джеймс Бонд та дитина Дорофєєвої 

Букмекери пропонують чимало ставок ставки на ТБ-шоу. Зокрема,  підопічний якого тренера стане переможцем в українській версії шоу «Голос».

Чи отримає співачка Біллі Айліш понад 2 престижні нагороди Ґреммі до завершення 2021-го року, а також, хто перша народить дитину: Настя Каменських чи Надя Дорофєєва.

Приймаються ставки на переможця пісенного конкурсу Євробачення, який планується провести у травні 2021-го року в нідерландському Роттердамі. Фаворитом, за оцінкою букмекерської компанії Favbet, є  Росія, яку представлятиме гурт Little Big з піснею Uno. Шанси України, яку представляє гурт GO-A з композицією Соловей, оцінюються не надто високо, на думку букмекерів.

Ставки букмекерів на поновлення футбольного сезону

Що стосується спеціальних ставок на кіно, то тут можна поставити на наступного Джеймса Бонда після Даніела Крейга, який виконує цю роль з 2006-го року і по сьогодні. Фаворитами на заміну Крейга вважаються актори Джеймс Нортон та Том Хідлстон.

Пропонується спрогнозувати переможців кінопремії Оскар-2021 у номінаціях: найкращий фільм, найкраща режисура та найкраща чоловіча роль.

5 подій для ставок на спорт. 24 березня

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт