Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Слуга» визнав, що процес реалізації реформи ринку гемблінгу «перетягнули»

Владислав Стародубцев
Народний депутат від фракції «Слуга Народу» Дмитро Наталуха виступив з промовою у сесійній залі Верховної Ради щодо важливості ухвалення проєкту закону №2713-Д, який передбачає лібералізацію податкових ставок для організаторів азартних ігор.
Наталуха визнав, що процес реалізації реформи ринку азартних ігор «перетягнули»

Наталуха визнав, що процес реалізації реформи ринку азартних ігор «перетягнули»

«Мені здається, що ми вже трошки перетягнули процес реалізації цієї реформи.

Теза, що цей парламент, який так довго боровся за детінізацію цього ринку, за нові гроші, за нові надходження, за нові податки, за можливість створення нових робочих місць, за можливість залучення нових інвесторів, за можливість залучення нових туристів – усе це гальмувалося, на жаль, у Верховній Раді», – сказав він під час сьогоднішнього пленарного засідання. 

За словами парламентаря, факт ухвалення законопроєкту щодо податкових ставок для організаторів азартних ігор надасть державі можливість отримання нових грошей, яких наразі браку. Пан Наталуха констатує: проєкт закону №2713-Д – це насамперед і передусім про гроші. 

«Давайте, будь ласка, зробимо те, на що чекають тисячі людей, які здатні завести в країну мільйони, десятки мільйонів доларів і євро інвестицій. Давайте зробимо цей ринок цивілізованим. Давайте нарешті зробимо те, для чого ми легалізували гральний бізнес: для того, щоби залучити в країну нові гроші, нові інвестиції, нові надходження і нових туристів», – закликав колег народний депутат. 

Наостанок член фракції «Слуга Народу» зазначив, що завдяки прийняттю цього документа держава зароблятиме від легалізації азартних ігор так, як «це було задумано з самого початку». 

Зрештою, парламент 252 голосами підтримав за основу (в першому читанні) законопроєкт №2713-Д «Про внесення змін до Податкового кодексу та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей». Голосування в цілому, найімовірніше, відбудеться восени, коли законотворці вийдуть з відпустки. 

Як інформував «РБ», минулого тижня в Україні запрацював реєстр осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, тож відтепер кожен охочий може власноруч самообмежити себе від гемблінгу.

Петренко озвучив переваги легальних операторів гемблінгу над нелегальними

В Україні досі працюють сотні нелегальних гральних закладів – заява UGC

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт