Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Шевченко залишається у збірній – букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Тухеля в «Челсі»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet вкотре оновила котирування у лінії на наступного тренера лондонського «Челсі». За розрахунками аналітиків, німець Томас Тухель – головний фаворит на тренерське крісло «Аристократів».
букмекери обрушили коефіцієнт на призначення Тухеля в «Челсі»

букмекери обрушили коефіцієнт на призначення Тухеля в «Челсі»

Зіграє парі за 1.33, що відповідає 75% ймовірності, якщо колишній керманич «ПСЖ» замінить Френка Лемпарда на посаді наставника «Челсі». Хоча ще минулого понеділка на перебіг подій, за яким 47-річний фахівець працевлаштується у столиці Великобританії, пропонувалося зробити ставку за 6.0 (16,6%), а головним претендентом у лінії букмекера вважався головний тренер збірної України Андрій Шевченко (2.40, 42%). Натомість на цю мить на призначення 44-річного українця в «Челсі» коефіцієнт підскочив до 6.0 (16,6%). Якщо ви впевнені, що «Аристократів»  очолить інший німець – Юліан Нагельсманн, до вашої уваги котирування 8.30 (12%). 

За інформацією SkySports, Френк Лемпард дійсно ризикує у будь-який момент втратити роботу в «Челсі». Ба більше, він фактично перебуває за крок від звільнення, тож вирішальними у цьому контексті стануть найближчі поєдинки лондонців проти «Лутона» у четвертому раунді Кубка Англії та «Вулверхемптона» в АПЛ. 

У роботі з «Челсі» зацікавлені Томас Тухель та колишній керманич «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі (8.50, 12%), якщо, звісно, місце тренера стане вакантним. Що стосується Нагельсманна, то «РБ Лейцпиг» за жодних обставин не збирається відпускати Юліана, проте не виключено, що така позиція влітку може змінитися на більш м’яку за умови отримання хорошої пропозиції. 

Водночас клубна рада директорів не поспішає прощатися з Лемпардом, адже там сподіваються, що Френку до снаги шлях Уле Гуннара Сульшера та Мікеля Артети, які також перебували за крок від звільнення, але змогли стабілізувати ситуація, а норвежець і зовсім вивів «Манчестер Юнайтед» у лідери АПЛ. 

У елітному дивізіоні чемпіонату Англії уже зіграли половину турів, і «Челсі» не спромігся набрати навіть 30 очок – у доробку «Аристократів» 29 залікових балів (8 місце).

Контракт Френка Лемпарда з «Челсі» діє до 30-го червня 2022-го року. На посаді тренера команди він перебуває 2,5 року, замінивши Мауріціо Саррі, який вирішив повернутися до Італії. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», Френк Лемпарда став фаворитом у лінії на наступну тренерську відставку в АПЛ після фіаско в матчі проти «Лестера» (0:2).

Букмекери: 40% – імовірність повернення Азара в «Челсі»

«Челсі» – «Лутон»: прогноз і ставка Майкла Оуена

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт