Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Шахтар» – «Шериф»: прогноз на матч 07.12.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Рейтинг Букмекерів
Цьогорічні єврокубки для донецького «Шахтаря» завершуються. В останньому матчі «Гірники» прийматимуть тираспольський «Шериф». Молдовська команда може спокійно очікувати на жереб суперника в 1/16 Ліги Європи, адже цей матч вже нічого не змінить у групі D.
«Шахтар» - «Шериф»: прогноз на матч 07.12.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Шахтар» – «Шериф»: прогноз на матч 07.12.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Шахтар» – «Шериф»: прогноз на матч 07.12.2021

На цій сторінці шанувальники ставок на футбол зможуть отримати цінну інформацію щодо прийдешнього матчу «Шахтар» – «Шериф» у рамках Ліги чемпіонів 2021/2022. Якщо вас цікавить аналіз поєдинку, ігрова форма команд, прогнози на матч чи інша статистика – читайте далі запропонований матеріал.

Аналіз матчу «Шахтар» – «Шериф» (07.12.2021)

Цей матч заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться без бажаної інтриги. Матч не має турнірного значення. Молдовські футболісти доволі несподівано набрали шість залікових пунктів та зарезервували собі третю сходинку в групі D – місце у 1/16 фіналу Ліги Європи. Зазіхнути на друге місце не вдасться, адже там осів міланський «Інтер» із десятьма балами. Набравши лише одне очко за зіграні п’ять матчів, «Гірники» провалили груповий етап та вперше за десять років не братимуть участі у єврокубковій весні.

Прогноз на матч

Букмекери пропонують одразу чотири найімовірніші точні рахунки зі схожими кефами. (1:0, 2:0, 2:1 на користь донеччан або нічия 1:1).Оператори вважають, що шанси побачити 2-3 або 4+ голи у цьому матчі майже однакові. На ринку 1Х2 впевненим фаворитом є український колектив.

Ближче до старту матчу «Шахтар» – «Шериф» (Ліга Чемпіонів 2021/2022) ми опублікуємо прогнози експертів «Рейтингу Букмекерів», підкріплені аналітикою та фактами.

Ставки на матч

Букмекерська компанія Паріматч вважає фаворитом саме донеччан. Їх перемогу можна взяти за 1,47. Якщо беттор вважає, що у поєдинку не буде виявлено переможця, то він зможе підкріпити здогадки ставкою на нічию з коефіцієнтом 4,8. Передбачивши тріумф тираспольского «Шерифа», гравець збільшить виграш у шість разів. 

Є й інші цікаві ставки на матч «Шахтар» – «Шериф». Наприклад, реванш «Гірників» за прикру виїзну поразку (фора -1,5) котується у межах 2,2 – 2,25. З коефіцієнтом 2,7 можна поставити на те, що гостьова команда не програє. Букмекер очікує багато голів, адже основним тоталом взято три голи, а ставки ТМ (3) та ТБ (3) ідуть з однаковими коефіцієнтами – 1,9.

Аналіз виступів донецького «Шахтаря» в турнірі

Фатальною для підопічних Де Дзербі стала поразка у першій очній дуелі. Вдалося б зачепитися бодай за нічию, шанси на єврокубки залишались би. Ситуація після другого туру дещо покращилась, адже донеччани вибороли нічию з міланським «Інтером». Однак, в наступних трьох поєдинках «Шахтар» не зміг нічого вдіяти із фаворитами групи D. Протягом усього групового етапу гірникам вдалося вразити ворота суперника лише одного разу – у Мадриді. Натомість виймати «круглого» із власної сітки гравцям довелось аж 11 разів.

Аналіз виступів тираспольского «Шерифа» в турнірі

Надзвичайно вдалий старт підопічних Юрія Вернидуба дозволив молдовському колективу очолити одну з найсильніших груп навіть після трьох турів. У перших двох поєдинках «Шериф» зумів створити справжню сенсацію, перегравши вдома «Шахтар» з рахунком 2:0 та привізши три очки із Сантьяго Бернабеу, де перемогли мадридський «Реал» 1:2. Саме ці бали зараз гарантують футбольному клубу участь у жеребкування Ліги Європи 2021/2022. Хоча футболісти «Шерифа» пропустили десяток голів за п’ять матчів, їм вдалось завдати шести влучних пострілів –  дуже пристойно, як для дебютанта групового етапу Ліги чемпіонів.

«Шахтар» - «Шериф»: прогноз на матч 07.12.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Склад команди «Шахтар» (Донецьк)

Інформація про стартовий склад зазвичай з’являється за годину-півтори до початку матчу. Враховуючи той факт, що піднятись вище у турнірній таблиці Ліги чемпіонів не вдасться, прогнозуємо появу найближчого резерву: молодих українських талантів (Мудрика, Коноплі, Бондаренка, Сікана, Корнієнка) та інших гравців з недостатньою кількістю ігрової практики. Також Де Дзербі відомо, що не варто ризикувати основним складом, адже у внутрішньому чемпіонаті іде запекла боротьба за переможця УПЛ, де кожен гравець та заліковий пункт на вагу золота.

Склад команди «Шериф» (Тирасполь)

Про остаточний склад «Шерифа» на завершальний поєдинок буде відомо за кількадесят хвилин до старту поєдинку. Зазначимо, що команда не може покращити становище чи опуститись нижче в турнірній таблиці, а в молдовському футбольному дивізіоні передуватиме важкий матч з ФК «Петрокуб» – поточним лідером національної першості. Тому, спрогнозувати стартову одинадцятку важко. З одного боку, клуб тільки-но дебютував у груповому етапі ЛЧ і гравці переповнені бажанням показати себе усій Європі. З іншого – варто подумати про майбутнє та вберегти себе від небажаних пошкоджень ключових гравців. Матч відбудеться в грудні, коли цілком можливі несприятливі погодні умови, що може стати каталізатором серйозних травм.

Факти про команду «Шахтар» (Донецьк)

  • Донеччанам не фартить вже шість матчів поспіль на груповому етапі Ліги чемпіонів остання перемога була над мадридським «Реалом» 1 грудня 2020 року.
  • На пропущені одинадцять голів «Шахтар» відповів лише одного разу.
  • «Гірники» ще не забивали вдома під час групового етапу.

Факти про команду «Шериф» (Тирасполь)

  • Враховуючи кваліфікацію, молдовські футболісти забивають в середньому півтора м’яча за гру в цьому розіграші ЛЧ (на груповому етапі – 1,2). 
  • ФК «Шериф» програв останні три поєдинки в Лізі чемпіонів.
  • Підопічні Юрія Вернидуба рідко бачать червоні картки – з вересня 2020 року гравець «Шерифа» вилучався лише одного разу у всіх турнірах. 

Картки «Шахтаря»

Протягом групового етапу «гірчичником» покарали Дентіньо, Маркос Антоніо, Вітао та двічі головного тренера – Де Дзербі. Усі ці картки буде анульовано перед початком наступного сезону.

Картки «Шерифа»

ФК Шериф Тирасполь у ЛЧ 2021/2022 отримав вдосталь попереджень. Під загрозою пропустити наступний матч єврокубків Арболадо, Фернандо Костанца, та Аддо – вони отримали по дві жовті картки протягом групового етапу. Гравці Кріштіану, Коловос, Кожокару, Арболада, Дуланто та Тіль бачили жовтий колір від арбітра по одному разу.

«Шахтар» - «Шериф»: прогноз на матч 07.12.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Статистика голів за часом матчу

Єдиний гол «Гірники» забили у першому таймі. У стартову сорокап’ятихвилинку гравці пропускали тричі, а в заключну – аж вісім разів. Результативніші другі тайми і за участі молдовського футбольного клубу: вони забили чотири м’ячі та пропустили сім. У першій половині два та три відповідно (протягом групового етапу). 

Шанси «Шахтаря» на перемогу

Хоч можливі три очки не змінять становища в турнірній таблиці, реабілітовуватись перед українськими тифозі в домашньому матчі потрібно, безперечно. Очікування підтверджуються і коефіцієнтами букмекерів на успіх «Шахтаря»: 1,47 на перемогу, 1,6 на індивідуальний тотал більше 1,5 та найімовірніші точні рахунки 1:0, 2:0, 2:1 та 1:1 (їх котують з коефіцієнтами 8,2-8,6).

Останні матчі «Шахтаря»

  • «Інтер» – «Шахтар» 2:0
  • «Шахтар» – «Рух» 2:0
  • «Колос» – «Шахтар» 1:3
  • «Реал» – «Шахтар» 2:1
  • «Шахтар» – «Десна» 4:1

Також, перед дуеллю з «Шерифом» донеччанам потрібно з’їздити в гості до «Інгульця» та зіграти вдома з футбольним клубом  «Львів».

Шанси «Шерифа» на перемогу

Попри звитягу в першій зустрічі, букмекери не вірять в сили молдовських футболістів. Багато гравців тираспольського колективу «висять» на жовтих картках та ризикують пропустити весняний матч 1/16 фіналу Ліги Європи. Скоріше за все, цих футболістів Юрій Вернидуб прибереже для важливіших матчів. Сенсаційним вважатиметься навіть нічийний результат. Хоча, ми вже зрозуміли, що наробити галасу європейського масштабу для гравців «Шерифа» – як Сірку муху з’їсти.

Останні матчі «Шерифа»

  • «Шериф» – «Реал» 0:3
  • «Флорешть» – «Шериф» 1:3
  • «Шериф» – «Зімбру» 6:0
  • «Шериф» – «Інтер» 1:3
  • «Петрокуб» – «Шериф» 0:3

У внутрішній першості клуб з Тирасполя зіграє у дербі з «Динамо-Авто» та поміряється силами з конкурентом за золото – «Петрокубом»

Часті питання (FAQ) 

Чи будуть глядачі на матчі «Шахтар» – «Шериф» 7 грудня 2021?

Так, вболівальників пустять на стадіон. Однак, ситуація може змінитись внаслідок карантинних обмежень. Стежте за новинами. 

Де знайти останні новини про матч?

Гарячі новини про ФК «Шахтар» Донецьк у ЛЧ 2021/2022 публікуються за цим посиланням.

Де буде проходити матч «Шахтар» – «Шериф» 7 грудня 2021?

Футбольний матч відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві. Початок о 22:00.

На яких ТВ-каналах будуть показувати матч «Шахтар» (Донецьк) – «Шериф» (Тирасполь) 7 грудня 2021?

Відеосервіс MEGOGO транслюватиме матч в режимі онлайн. До початку, у перерві та по завершенню матчу для глядачів працюватиме студія аналітиків, яка детально розповість про шанси, схему гри, покаже яскраві моменти та розбере причини того чи іншого результату. Переглянути матч не інших українських телеканалах не вдасться, адже у них немає ліцензії на показ цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів.

Де можна купити квитки на матч «Шахтар» Донецьк – «Шериф» Тирасполь 07 грудня 2021?

Мінімальна вартість – 100 гривень. Придбати квитки на матч «Шахтар» – «Шериф» можна: 

  • онлайн на shakhtar.com (з 12 листопада);
  • у мобільному додатку FC Shakhtar (Google Play та App Store);
  • на сайтах-партнерах клубу (з 15 листопада);
  • у касах НСК «Олімпійський» (у день матчу).

Хто фаворит матчу «Шахтар» Донецьк – «Шериф» Тирасполь 7 грудня 2021?

Спираючись на букмекерські коефіцієнти «Шахтар» Донецьк – «Шериф» Тирасполь, у донеччан не має виникнути проблем із молдовським колективом. 

Де знайти прогнози на матч «Шахтар» Донецьк – «Шериф» Тирасполь?

Усі ставки на ЛЧ, у тому числі прогноз на матч Ліги Чемпіонів Шахтар – Шериф, публікуються за посиланням.

Донецький «Шахтар»: Ліга чемпіонів 2021/22

«Динамо» Київ. Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт