Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Шахтар» – «Реал»: прогноз на матч 19.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Олександр Дузь
Найближчого вівторка донецький клуб проведе гру третього туру групового раунду Ліги чемпіонів. Підопічні Роберто Де Дзербі у Києві зустрінуться з мадридським «Реалом».

«Шахтар» - «Реал»: прогноз на матч 19.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Рейтинг Букмекерів» пропонує великий матеріал щодо цього матчу. Вашій увазі цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Обов’язково дочитайте статтю до кінця, якщо ви хочете знати все про гру «Шахтар» – «Реал». Ліга Чемпіонів 2021/2022 повертається після міжнародної паузи! Попереду важливі матчі для українських представників єврокубків. Це буде цікаво!

Аналіз матчу «Шахтар» – «Реал» (19.10.2021)

Донеччани після двох турів мають тільки одне очко. Сенсаційно програвши на старті групового раунду «Шерифу», команда Де Дзербі змогла вистояти у київському матчі з «Інтером». Однак це не допомогло піднятися з останньої сходинки квартету. Взагалі група «Гірників» виявилася настільки непередбачуваною, що говорити про якісь шанси немає сенсу. Молдовський клуб лідирує з максимальним очковим доробком. Навряд чи про таке хтось міг навіть подумати. У складній ситуації, коли головний аутсайдер набрав стільки залікових балів, складно сподіватися й на третє місце, яке після жеребкування здавалося гарантованим для українського клубу.

Боротьба за євровесну буде дуже цікавою як у контексті продовження виступів у Лізі чемпіонів, так і виходу у другий за статусом турнір континенту. Тепер Шахтар» має брати очки у кожному матчі, не дивлячись на рівень суперника. В іншому випадку, враховуючи групу «Динамо» та футбол «Зорі», для України міжнародний сезон закінчиться вже у грудні. Вперше за багато років.

Прогноз на матч

Звісно, практично всі експерти та футбольні спеціалісти вважають фаворитом «Реал». Це й не дивно, адже у складі мадридців є справжні зірки світового футболу. Клуб лідирує у Ла Лізі, а програш «Шерифу», скоріш за все – результат недооцінки. Немає сумнівів, що у ситуації, яка склалася, «Вершкові» будуть грати на перемогу, навіть попри виїзний статус. Вашій увазі думки наших експертів та партнерів:

Ставки на матч

Букмекер Favbet вважає фаворитом «Реал», даючи на перемогу команди коефіцієнт 1.59. «Шахтар» можна заграти за 5.70, а нічию – за 4.40.

Цікаво, що контора чекає на пристойну кількість голів. На стандартний тотал більше 2.5 дають коефіцієнт 1.60. Таким чином, букмекер вірить у як мінімум три м’ячі. Абсолютно реальний для такого матчу варіант.

Всі прогнози та ставки на матч «Шахтар» – «Реал» доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів донецького «Шахтаря» в турнірі

«Гірники», втративши очки з «Шерифом» у першому ж турі, припустилися помилки, яка може бути фатальною.  Домашньої перемоги над молдовським клубом тепер не вистачить, адже у підопічних Юрія Вернидуба вже шість очок, тоді як у «Шахтаря» тільки одне. Цю різницю треба надолужувати в матчах з топовими суперниками, що розуміють у стані віцечемпіона України. Відступати немає куди, потрібні залікові бали навіть з самим «Реалом». Минулого року український клуб зміг двічі переграти «Вершкових», тож надія є. Чому б не зробити щось подібне й у цьогорічній Лізі чемпіонів?

Аналіз виступів «Реал» Мадрида

Іспанський клуб наразі має три очки та займає другу сходинку. Перегравши головного конкурента у боротьбі за першу сходинку в першому турі, «Реал» може спокійно їхати до Києва. Навіть попри провал у грі з «Шерифом» нічия навряд чи засмутить мадридців, хоча, звісно, вони мають грати на перемогу. У двох матчах з «Шахтарем» поточний лідер Ла Ліги спробує взяти максимум, щоб виходити на «Інтер», маючи якусь перевагу. Те, що міланці здобудуть у найближчих двох іграх з «Шерифом» шість очок, особливих сумнівів не викликає. Є впевненість, що ліміт сенсацій вже у цій групі завершився для молдовської команди. До того ж Інзагі точно врахує провали «Реалу» та «Шахтаря» в матчах з тираспольським клубом і не допустить недооцінки.

«Шахтар» - «Реал»: прогноз на матч 19.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Склад команди донецького «Шахтаря»

Хто саме з «Гірників» вийде на поле, буде відомо за кілька годин до початку матчу. Однак ми спробуємо спрогнозувати стартовий склад української команди. Отож, орієнтовна одинадцятка виглядає наступним чином: Пятов, Додо, Кривцов, Марлон, Ісмаїлі, Степаненко, Майкон,  Марлос, Педрінью, Соломон, Фернандо.

Склад команди «Реалу»

Мадридський клуб, скоріш за все, вийде на поле у такому складі: Куртуа, Мілітао, Васкес, Алаба, Менді, Каземіро, Вальверде, Модріч, Родріго, Вінісіус, Бензема.

Факти про команду «Шахтар» Донецьк

  • Донецький клуб не програє вже у шести матчах поспіль у всіх турнірах.
  • В останніх десяти іграх «Шахтар» забив 22 голи.
  • В останніх шести зустрічах донеччани пропустили тільки два голи.

Факти про команду «Реал» Мадрид

  • «Вершкові» не знали смаку перемоги вже три матчі поспіль.
  • В останніх трьох іграх мадридці пропустили чотири м’ячі, а забили тільки два.
  • «Шахтар» за всю історію протистоянь забив «Реалу» вісім голів, пропустивши десять.

Картки «Шахтаря»

Протягом групового турніру «Гірники» не отримували карток, якщо брати до уваги саме футболістів. А ось наставник команди Роберто Де Дзербі у матчі з «Інтером» був покараний жовтою.

Картки «Реала»

У мадридців попередження отримували Каземіро, Йович та Алаба. У грі з «Шерифом» жовту картку отримав й Карло Анчелотті – головний тренер команди.

«Шахтар» - «Реал»: прогноз на матч 19.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Статистика голів за часом матчу

«Вершкові» протягом групового турніру Ліги чемпіонів забивали двічі. Обидва м’ячі були проведені після 60 хвилини. «Шахтар» поки що не забивав взагалі.

Шанси «Шахтаря» на перемогу

Фаворитом матчу спеціалісти та букмекери вважають іспанську команду. Коефіцієнти «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид красномовно про це говорять. Однак у футболі все можливо. Минулого року ніхто й не сподівався на шість очок у протистояннях з «Реалом», а реальність показала, що буває й таке. Отож, віримо у хороший результат для українського клубу!

Останні матчі «Шахтаря»

  • «Шахтар» – «Зоря» 6:1
  • «Динамо» – «Шахтар» 0:0
  • «Шахтар» – «Інтер» 0:0
  • «Шахтар» – «Верес» 4:1
  • «Шахтар» – «Динамо» 3:0

Шанси «Реалу»

Якщо «Шахтар» Донецьк ЛЧ 2021/2022 провалить, навряд чи хтось дорікне клубу, враховуючи склад групи. А ось для «Реала» це буде катастрофою. Один з найвеличніших клубів в історії футболу не може собі дозволити вилітати на такій стадії. У якому б стані не була команда, вона завжди має перемагати. Іншого в Мадриді не чекають. Принаймні у «Вершковій» частині міста. «Реал» буде грати на три очки й має всі шанси їх здобути.

Останні матчі «Реалу»

  • «Еспаньйол» – «Реал» 2:1
  • «Реал» – «Шериф» 1:2
  • «Реал» – «Вільярреал» 0:0
  • «Реал» – «Мальорка» 6:1
  • «Валенсія» – «Реал» 1:2

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид 19 жовтня 2021?

Так. Попри пандемію влада Києва має допустити на трибуни глядачів.

Де знайти останні новини про матч?

Прогнози, новини, інтерв’ю та іншу цікаву інформацію про донецький «Шахтар» в ЛЧ 2022 можна знайти на «Рейтингу Букмекерів» за цим посиланням.

Де буде проходити матч «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид 19 жовтня 2021?

Гра пройде у Києві, на НСК «Олімпійський».

На яких ТВ каналах будуть показувати матч «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид 19 жовтня 2021?

Гру покаже медіасервіс MEGOGO. Перед трансляцією та після неї до уваги глядачів студія з футбольними експертами та спеціалістами.

Чи можна купити квитки на матч «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид 19 жовтня 2021?

Так. Квитки доступні на профільних ресурсах та у касах Києва.

Хто фаворит матчу «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид 19 жовтня 2021?

Букмекери називають фаворитом іспанський клуб. Він має перемагати, якщо вірити котируванням контор.

Де знайти прогнози на матч «Шахтар» Донецьк – «Реал» Мадрид 19 жовтня 2021?

Прогноз на матч «Шахтар» – «Реал» можна знайти на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Донецький «Шахтар»: Ліга чемпіонів 2021/22

«Динамо» Київ, Ліга чемпіонів: ставки та прогнози 2021/22

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 2
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт