Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Севідов: «В Україні не поменшало договірних матчів, з суддями як працювали, так і працюють»

Сергій Гумен
Відомий український тренер Олександр Севідов відповів на звинувачення в договірних матчах.
Севідов: «В Україні не поменшало договірних матчів, з суддями як працювали, так і працюють»

Севідов: «В Україні не поменшало договірних матчів, з суддями як працювали, так і працюють»

Колишній керманич «Маріуполя» Олександр Севідов поділився своєю думкою про скандальний матч між приазовцями та «Гірником-Спорт» (3:1) в 19-му турі Першої ліги сезону 2016/2017. Наставник зазначив, що його не звинувачують в організації договірних поєдинків. Слова фахівця наводить видання UА.Tribuna.

– На ваш погляд, цей матч був договірним?

– Тоді був упевнений, що ні. Ми настільки погано грали, провели дуже поганий тайм. Але ми дуже швидко відігралися і подумав: «Та ні, здалося. Не може такого бути». Але коли протягом декількох років про це говорять, то мене це мучить.

Зараз ось часу багато, дивлюся український футбол. У нас не поменшало договірних матчів, з суддями як працювали, так і працюють.

Сумніви і підозри виникали не тільки в цій грі. Наприклад, до цього ми втратили очки вдома з «Авангардом». Ми за весь матч створили лише один момент – Фомін не реалізував вихід один-на-один. Що стосується гри з «Гірник-Спортом», то при рахунку 0:1 наш захисник штовхнув суперника у штрафному – це чиста точка. Якщо вони б забили, ми б вже не відігралися.

Якщо тобі перед матчем щось таке говорять, а потім дивишся на гру і думаєш: «Точно щось не так». Але суддя не побачив, пронесло. Після матчу я зібрав команду і сказав: «Хлопці, у нас проблеми. Не у вас, а у нас. Адже я тренер нашої команди».

Я хочу донести – мене не звинувачують в організації договірних матчів, як про це говорять в ЗМІ. З мене зробили Аль Капоне українського футболу. Але я як жив в трикімнатній квартирі в хрущовці в Дніпродзержинську [Кам’янське], так і живу.

Нагадаємо, що поєдинок «Маріуполь» – «Гірник-Спорт», який відбувся 14-го листопада 2016-го року, завершився перемогою маріупольського клубу з рахунком 3:1, при цьому першу половину зустрічі виграли гості. По ходу протистояння були зафіксовані аномальні суми ставок на виграш «Гірника-Спорт» в першому таймі та загальний успіх «Маріуполя».

Додамо, що цей матч потрапив під підозру Комітету етики та чесної гри, до розслідування підключали правоохоронні органи, а офіційні особи називали зустріч договірною.

«Фаворит-Спорт»: всі підозрілі ставки на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» було зроблено з ППС Кривого Рогу, Києва, Маріуполя та Чернігова

Справу ПФК «Суми» та Севідова щодо договірних матчів переглянуть у КДК УАФ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт