Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

З метою економії: дані серверів БК Parimatch переведені у «хмару»

Владислав Стародубцев
СЕО українського підрозділу міжнародного холдингу Parimatch Наталія Гілевич під час панельної онлайн-дискусії, що була організована компанією Deloitte, розповіла про застосування цифровізації у спорті, поділилася власними прогнозами щодо прогресу технологій у букмекерстві, зазначивши що її компанія нещодавно перевела сервери у «хмарні» сховища даних.
З метою економії: дані серверів БК Parimatch переведені у «хмару»

З метою економії: дані серверів БК Parimatch переведені у «хмару»

Розвиток технологій

Технології – це сервіс, необхідний клієнтові. Він полягає в стабільності, безпеці, швидкості, якості і в багато іншому. І сьогодні саме споживач диктує вимоги, який сервіс він хоче отримувати. Саме запити споживачів –  це драйвер технології.

Про спорт, як бізнес-індустрію

Головні дійові особи в спорті – це організатори і фани. Між ними перебувають бренди, букмекери і інші компанії. Якщо, наприклад, спортсмени не розуміють цінність соцмереж, необхідності з їх допомогою комунікувати з аудиторією, то букмекерові поруч стояти немає сенсу. Тому, сьогодні саме компанія підказує федераціям, лігам, клубам і спортсменам, що це необхідно.

І якщо у когось немає ресурсів на реалізацію таких проектів, Parimatch приходить на допомогу. Адже так можна отримати довгостроковий ефект, не тільки для компанії, але і для суспільства.

Міграція в «хмари»

Сучасний букмекерський бізнес – це тисячі операцій в секунду. У зв’язку з цим нещодавно компанія прийняла відповідальне рішення перевести сервери в «хмари». Причини прості: економія грошей, зменшення ризику і стабільність. Букмекер зав’язаний на кількості подій, яких може бути кілька тисяч в день. І щоб відповідати всім вимогам, нам необхідно не відставати від технологій.

Про жіночий спорт

Зростання інтересу до жіночого спорту закономірне. Річ у тому, що чоловічий спорт вже досяг піку своєї популярності. А щоб масштабувати бізнес, потрібно розширювати аудиторію і цей момент настав. Більшої кількості вболівальників серед чоловіків вже не буде, а ось жінки –  навпаки: тільки збільшують своє число як вболівальниць. 

До того ж роль жінки виросла, вона працює, приймає важливі рішення в сім’ї, її чують. У наступному сезоні в Україні з’являться жіночі команди в кожному клубі УПЛ. Жіночий футбол – новий пріоритет УЄФА.

Як інформував «РБ», БК Parimatch – перший ліцензований оператор, що став членом «Всеукраїнської Ради Гемблінгу» (Ukrainian Gambling Council). CEO Parimatch UA Наталія Гілевич і голова UGC Антон Кучухідзе підписали угоду про членство. 

Амбітний букмекер стане новим титульним спонсором УПЛ

Стала відома загальна сума виплат БК Favbet клубам УПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт