Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Рудий закликав громадян до спільної боротьби з нелегальними гральними закладами

Владислав Стародубцев
Голова Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Іван Рудий розповів, що робити громадянину, якщо той знає про факт функціонування незаконного суб’єкта ринку азартних ігор.
Рудий закликав громадян до спільної боротьби з нелегальними гральними закладами

Рудий закликав громадян до спільної боротьби з нелегальними гральними закладами

У черговому відеозверненні, опублікованому на сторінці у Facebook Комісії, очільник держрегулятора сфери гемблінгу закликав небайдужих громадян фіксувати роботу нелегальних гральних закладів і обов’язково звертатися з відповідною заявою до Нацполіції. 

«Ми дуже часто отримуємо звернення від громадян, які нас питають: А що нам робити? Ми програли гроші! Отже, друзі, розгляньмо, що робити, якщо ви помітили, знайшли або знаєте про факт існування нелегального грального закладу. 

Наприклад, мені регулярно приходить sms-розсилка з такими пропозиціями: заходьте, алкоголь безкоштовний, така-то адреса. Тоді я роблю скріншот та надсилаю його до правоохоронних органів із своєю заявою. Так само я прошу і вас – фіксуйте ці факти, знімайте фотографії, відео, не грайте! Думайте про вашу безпеку, але не забувайте про те, що в нас правова держава. 

У нас є Національна поліція, Служба безпеки України, які стоять на захисті ваших прав та гарантують вам те, що злочинці будуть сидіти там, де їм і місце. Тому звертайтеся, пишіть – не будьте байдужими. Врешті-решт ми з вами робимо одну спільну справу. Ми можемо боротися з нелегальними гральними закладами не тільки в Києві, тому що Київ у нас на долоні, а й в решті міст України, ті які подалі від столиці. 

Допомагайте нам, друзі: звертайтеся до правоохоронних органів, надсилайте нам листи, фіксуйте факти роботи і таким чином разом, синергетично, ми подолаємо цей тіньовий ринок», – резюмував він.

Раніше пан Рудий розповідав про цільову аудиторію азартних ігор і озвучив механізми захисту прав гравців, передбачені профільним законом про легалізацію. Днями стало відомо, що Комісія з регулювання азартних ігор видала ліцензію на розміщення букмекерських пунктів на площах готелів Харкова і Одеси

Експерт озвучив 5 помилок, яких припустилася влада під час легалізації гемблінгу в Україні

БК Favbet готує документи для отримання букмекерської ліцензії

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт