Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Рудий: «Легалізація азартних ігор – новий поштовх для економічного розвитку України»

Владислав Стародубцев
Голова Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Іван Рудий розвіяв низку міфів щодо легалізації сфери азартних ігор. За його словами, створення цивілізованого ринку грального бізнесу дасть новий поштовх для економічного розвитку країни, а також сприятиме залученню іноземних інвестицій.
Рудий: «Легалізація азартних ігор - новий поштовх для економічного розвитку України»

Рудий: «Легалізація азартних ігор – новий поштовх для економічного розвитку України»

«Хочеться зруйнувати стереотипи та почати з того, що цьогоріч є і позитивні новини. Новим поштовхом для економічного розвитку України стала легалізація грального бізнесу. Певен, кожен з вас чув вдосталь пліток щодо цього. Саме тому вважаю правильним наприкінці року їх спростувати, або підтвердити.

Насамперед Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей створена для того, щоб встановити чіткі та законні взаємовідносини між бізнесом, контролюючими органами та громадськістю.

Що ми маємо на увазі, коли говоримо про взаємодію Комісії та громадськості? По-перше, перед початком гри людина може встановити для себе ліміт коштів, які зможе використати. І гральний заклад не зможе порушити встановлене самообмеження. По-друге, знаючи про гральну залежність, особа самостійно або її родичі можуть обмежити доступ до гральних закладів.

Також до азартних ігор не матимуть доступ особи молодші 21 року. А зали гральних автоматів не зможуть розміщуватися ближче ніж за 500 метрів від найближчого навчального закладу.

Кожен із нас по телебаченню бачив рекламу брендів ігрової індустрії. І я повністю поділяю думку, що це неприпустимо. Ми робитимемо все для того, щоб рекламні обмеження працювали ефективно.

Ліцензування операторів ігрового бізнесу гарантуватиме стабільне надходження коштів в державний бюджет. Ці фінанси будуть витрачені на розвиток спорту, медицини, освіти та науки в нашій країні. Легалізація сфери азартних ігор стане потужним поштовхом до залучення західних інвестицій. А це, своєю чергою, суттєво вплине на розвиток туристичної галузі та створення нових робочих місць.

Протягом 11-річної заборони грального бізнесу численна кількість професіоналів цієї сфери покинула країну. Його легалізація зможе повернути фахівців назад в Україну.

Друзі, ми не можемо вплинути на ваше рішення, грати чи не грати, але зробимо все можливе, щоб доступно розповісти про зміст реформи, переваги, можливості та ризики.Саме з цією метою вже з нового року ми започатковуємо традицію відеодописів, де будемо говорити простими словами на важливі теми», – резюмував пан Рудий. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», Кабінет Міністрів затвердив ліцензійні умови для гемблінг-операторів, тож тепер національний регулятор зможе розпочати процес розгляду документів від потенційних операторів легального ринку азартних ігор України. 

Кучухідзе: «Відсьогодні Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей зможе розпочати ліцензування гральних операторів»

Баум розповів, як контролюватимуть роботу онлайн-букмекерів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт