Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Російського арбітра категорії ФІФА підозрюють у ставках на тоталізаторі

Сергій Гумен
Відомого російського суддю Сергія Лапочкіна підозрюють у грі на ставках. Він може бути пов’язаний з колишнім арбітром Павлом Стіпіді, якого раніше затримували в Латвії. Комітет з етики УЄФА проведе слухання по цій справі в найближчий понеділок.
Російського арбітра категорії ФІФА підозрюють у ставках на тоталізаторі

Російського арбітра категорії ФІФА підозрюють у ставках на тоталізаторі

Російський арбітр Сергій Лапочкін, який має категорію ФІФА, підозрюється у грі на тоталізаторі, про це інформує видання Metaratings.ru.

Як повідомляє джерело, розгляд справи розпочався в Латвії, де місцева поліція затримала колишнього рефері Павла Стіпіді, якого підозрюють у махінаціях на тоталізаторі. Йдеться про ставки на кількість жовтих карток у міжнародних матчах. Стіпіді наразі перебуває на волі, три дні тому він прилітав до Росії.

В УЄФА, який веде справу спільно з латвійською поліцією, підозрюють, що Стіпіді діяв не один. У змові з ним, можливо, був Сергій Лапочкін. На понеділок, 13-е липня, в комітеті з етики УЄФА призначений розгляд по цій справі. Якщо зв’язок між Стіпіді та Лапочкіним у справі про ставки доведуть, його передадуть в дисциплінарний комітет УЄФА. У підсумку це може загрожувати Сергію довічним відстороненням від футболу.

Також стало відомо, що в Росії планують провести окрему перевірку щодо можливої ​​причетності Лапочкіна до справи про гру на спортивному тоталізаторі. У РФС (російський футбольний союз) в курсі ситуації і чекають офіційної позиції колег з міжнародної федерації. За результатами перевірки УЄФА, РФС зробить заяву і почне власне розслідування.

Коментатор і експерт «Рейтингу Букмекерів» Олексій Андронов висловив свою думку стосовно звинувачень в адресу Лапочкіна.

«Все більше ходить чуток про те, що цим арбітром є Сергій Лапочкін. Якщо це виявиться правдою – це буде дуже неприємний удар по російському суддівству. Це не якийсь ноунейм, це суддя ФІФА, якого визнавали найкращим в Росії», – написав Андронов у своєму телеграм-каналі.

Також свою думку з цього приводу висловив колишній півзахисник національної збірної України Максим Калиниченко.

«На жаль, дуже велика спокуса для суддів погратися з картками, порушеннями, кутовими. На все зараз можна поставити гроші. А коли ти зсередини можеш на це впливати – тепла ванна. Вже не потрібно чекати, поки тобі команди щось занесуть, все у твоїх руках», – написав українець у своєму твіттері.

Нагадаємо, що Лапочкін працював головним рефері на центральному поєдинку 27-го туру чемпіонату Росії між московськими клубами «Спартак» і «Локомотив» (1:1). Під час того поєдинку 39-річний арбітр призначив пенальті у ворота господарів, а також показав червону картку головному тренеру «Червоно-білих» Доменіко Тедеско.

Раніше стало відомо, що у Вірменії дискваліфікували 58 осіб і 5 футбольних клубів через договірні матчі.

Футбольний агент розповів про три пропозиції організувати договірний матч

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт