Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Роналду vs Ібрагімович: хто фаворит бомбардирської гонки Серії А?

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet пропонує клієнтам спрогнозувати ім’я футболіста, який заб’є найбільшу кількість голів у елітному дивізіоні італійського футболу сезону 2020/2021 років.
Роналду vs Ібрагімович: хто фаворит бомбардирської гонки Серії А за версією букмекерів?

Роналду vs Ібрагімович: хто фаворит бомбардирської гонки Серії А за версією букмекерів?

74 – саме стільки років на двох форварду «Ювентуса» Кріштіану Роналду та лідеру атак «Мілана» Златану Ібрагімовичу. Обидва перебувають у прекрасній формі, переживаючи надцяту молодість – в активі шведа 7 голів у чотирьох матчах, а доробку португальця 5 голів у трьох зустрічах. І це при тому, що п’ятиразовий володар «Золотого м’яча» майже три тижні перебував на самоізоляцію, оскільки у нього діагностували COVID-19. Схоже, ані перший, ані другий не збираються скидати обертів. Цілком імовірно, що на нас очікує захоплююча боротьба до останніх турів між цими акулами футболу за звання найкращого голеодора чемпіонату Італії.

Зважаючи на прекрасний старт «Мілана» і Златана Ібрагімовича, аналітики компанії 1xBet обвалили коефіцієнт на перебіг подій за яким швед очолить список найкращих бомбардирів по завершенню цього сезону. Перед першим туром його шанси стати найрезультативнішим гравцем італійської першості оцінювали коефіцієнтом 17.0, що відповідало 6% ймовірності, тоді як зараз на 39-річного форварда пропонують «зарядити» за 4.50 або 22% ймовірності. Водночас парі за 3.50 (29%) виявиться виграшним, якщо вожаку «Ювентуса» Кріштіану Роналду вдасться з другої спроби вибороти «Золоту бутсу» Серії А. Перед стартом чемпіонату імовірність відповідного варіанту оцінювали котируванням 3.0 (33%).

Прекрасні шанси не лишень втрутитися в боротьбу Роналду і Ібрагімовича, але й виграти її, має нападник «Інтернаціонале» Ромелу Лукаку – на його перемогу в бомбардирській гонці можна поставити за 4.50 (22%).

Дещо нижчі шанси на те, щоб стати найкращим голеодором, у наконечника атак «Торіно» Андреа Белотті (7.0, 14%), найкращого бомбардира сезону 2019/2020 років Чіро Іммобіле (10.0, 10%), який захищає кольори столичного «Лаціо», а також у форварда «Ювентуса» Альваро Морати (13.0, 7,7%) і нападника «Інтернаціонале» Лаутаро Мартінеса (15.0, 6,6%).

Серед інших можливих переможців фігурують імена Едіна Джеко (20,0, 5%), Луїса Мурієля (20.0, 5%), Дувана Сапати (20.0, 5%), Франческо Капуто (20.0, 5%), Віктора Осімхена (20.0, 5%) та сина керманича Атлетіко Дієго Сімеоне Джованні (34.0, 2,9%).

На цю мить у Серії А зіграли 6 турів. Нагадаємо, що формат ліги передбачає проведення 38 матчів. Після стартових матчів у турнірній таблиці чемпіонату лідирує «Мілан» (16 очок), другу сходинку посідає «Сассуоло» (14 очок), замикає трійку найкращих «Ювентус» (12 очок).

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що чинний чемпіон Ліги 1 – паризький «ПСЖ», найімовірніше, стане наступним клубом у кар’єрі Кріштіану Роналду.

Букмекери: Мессі – фаворит бомбардирської гонки Ла Ліги

Наступна тренерська відставка в АПЛ: беттори заряджають на Сульшера

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт