Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Рома» – «Шахтар»: шанси донеччан перемогти – 17%. На «Гірників» пропонують величезний коефіцієнт

Владислав Стародубцев
У четвер «Шахтар» у Римі зіграє проти місцевої «Роми», яку очолює колишній керманич донеччан Паулу Фонсека. Які шанси «Гірників» здобути перемогу у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи – читайте у бетторському прев’ю «РБ».
«Рома» - «Шахтар»: шанси донеччан перемогти - 17%

«Рома» – «Шахтар»: шанси донеччан перемогти – 17%

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, у команди з Серії А понад втричі більше шансів тріумфувати, аніж у чинного чемпіона УПЛ: звитяга «Роми» – 62% (коефіцієнт – 1.60), перемога «Шахтаря» – 17% (5.70), нічия – 21% (4.75). Водночас у маркеті на прохід розклад сил наступний: 36% (1.55), що у чвертьфіналі зіграють донеччани, і 64% (2.75) – що ми там побачимо римлян. 

50% – шанси команди Паулу Фонсеки переграти суперника з гандикапом у два м’ячі (фора -1). Натомість лишень 9% імовірності, що поєдинок завершиться з аналогічним результатом, але на користь підопічних Луїша Каштру. Талановитий форвард «Вовків» Борха Майораль – найімовірніший автор голу у матчі (50%), дещо нижча імовірність забити колишній команді у вірменського півзахисника Генріха Мхітаряна (45%). У складі «Гірників» Жуніор Мораєс – перший за шансами на гол (36%). 

55% дають на перебіг подій, за яким обидві команди заб’ють щонайменше гол у зустрічі, тоді як 45%, що бодай один з голкіперів залишить власні ворота «сухими». Схожа картина у маркеті на тотал: 58%, що арбітр зустрічі зафіксує рахунок «більше», а у 42% оцінили шанси «низу».

Найбільш імовірний підсумок матчу – перемога «Роми» з різницею в 1 гол (27%). 

Кілька років тому «Шахтар» перемагав «Рому» у Харкові

Кілька років тому «Шахтар» перемагав «Рому» у Харкові

Статистичні факти про матч «Рома»«Шахтар»

  • Усього команди зустрічалися 6 разів – усі в Лізі чемпіонів: 2 перемоги в активі «Роми», 4 звитяги у доробку «Шахтаря»;
  • У 3-х з 4-х попередніх поєдинків між цими командами грала ставка тотал більше 2,5: 1:0, 2:1, 3:0, 2:3;
  • Востаннє «Шахтар» і «Рома» грали між собою в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у сезоні 2017/2018 років – тоді донеччани вдома виграли 2:1, а у Римі програли 1:0;
  • 4 перемоги і 6 поразок – загальна статистика Роми в матчах з українськими командами;
  • Для «Шахтаря» цей поєдинок стане 28-м проти італійських команд у єврокубках. Статистика не надто втішна: 7 перемог, 16 поразок, 4 нічиї;
  • Статистика «Гірників» у виїзних матчах єврокубків: 6 перемог, 2 нічиї та 4 поразки;
  • «Рома» і «Шахтар» – дві з п’яти команд, яким вдруге поспіль вдалося пробитися до 1/8 фіналу Ліги Європи. Подібним досягненням може похизуватися «Манчестер Юнайтед», «Олімпіакос» та «Рейнджерс»;
  • «Шахтар» – один з чотирьох колишніх переможців Кубка УЄФА/Ліги Європи, які цього сезону продовжують боротьбу за перемогу на турнірі. У поточному розіграші, окрім донеччан, титулом володіли «Аякс», «Тоттенхем» і «Манчестер Юнайтед».

Кадрові втрати

За «Вовків» не зіграють досвідчений Едін Джеко, Жордан Верету, Роджер Ібаньєс та Ніколо Дзаньйоло – усі вони відновлюються від травм. Що стосується донеччан, то їм у Римі не допоможе ключовий гравець центра поля – Тарас Степаненко, у якого травма коліна. 

Перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи «Рома» – «Шахтар» зіграють у четвер, 11-го березня, початок – о 22:00. УЄФА призначив на зустріч бригаду арбітрів з Португалії на чолі з Артуром Діашом. Пряму трансляцію поєдинку забезпечать телеканали «Футбол 2» та Vollia Football 1 на платформі MEGOGO. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», у ще одного представника України у Лізі Європи – київського «Динамо» – обмаль шансів на перемогу в матчі проти іспанського «Вільярреала».

Букмекери: хто далі пройде у Лізі Європи – «Динамо» чи «Шахтар»?

В’ячеслав Заховайло: «Вільярреал» і «Рома» до снаги «Динамо» й «Шахтарю»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт