Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Разумков не виключає наявність ризикових моментів в законі про гральний бізнес

Сергій Гумен
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на запитання, чи може він сказати, що нівельовані ризики того, що разом з правками до закону про гральний бізнес провели можливість появи гральних автоматів на кожному кроці.
Разумков не виключає наявність ризикових моментів в законі про гральний бізнес

Разумков не виключає наявність ризикових моментів в законі про гральний бізнес

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не може точно сказати, що всі ризикові моменти закону про гральний бізнес вирішені. Слова спікера наводить видання УНН.

«Думаю, не можна казати на 100% такі речі. Тому що я намагаюся відповідати за те, що кажу… Станом на сьогодні, з урахуванням того, що багато правок ставилося на підтвердження і деякі з них не було підтримані залом, з різних причин, іноді навіть організаційних, що не всі депутати знаходились на момент голосування на своїх робочих місцях. Законопроєкт може бути дещо розбалансованим. І я знаю, наприклад, правки, які, на мій погляд, правильно, що не були підтримані», – заявив Разумков, відповідаючи на запитання, чи може він сказати, що нівельовані ризики того, що разом з правками до закону про гральний бізнес провели можливість появи гральних автоматів на кожному кроці.

Парламентарій підкреслив, що йдеться про правки, які стосуються розташування гральних закладів на відстані від шкіл, дошкільних закладів.

«Є багато інших питань, які так само треба було внормувати в цьому законі. Ну, давайте будемо відверті, не дивлячись на те, що ринка фактично не існувало – але на кожному кроці в кожному місті ми бачили так звані зали лотерей, зали гральних автоматів, які називались якось по іншому. І це все було в тіні. Цей закон дасть змогу привести це до ладу. Але дуже велика зона відповідальності буде саме на владі та, в першу чергу, на правоохоронних органах», – резюмував Разумков.

Нагадаємо, що сьогодні, 14-го липня, 248 народних депутатів підтримали у другому читанні законопроєкт №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Завдяки легалізації азартних ігор в Україні може з’явитися 200 тисяч нових робочих місць

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт