Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Punters Club звинуватив Sportsbet в порушенні авторських прав

Рейтинг Букмекерів
Австралійську букмекерську компанію Sportsbet, яка належить скандальному Paddy Power, звинуватили в порушенні авторських прав. Зі звинуваченням у Верховний суд Австралії звернулося відоме в країні об’єднання любителів ставок на спорт Punters Club, повідомив Adelaidenow.
Представники Punters Club планують вимагати грошову компенсацію

Представники Punters Club планують вимагати грошову компенсацію

Джейсон Нів, виконавчий директор Punt Club в Аделаїді, п’ятому за величиною місті Австралії, звернувся із заявою до суду після того, як група осіб з букмекерської компанії Sportsbet вступила в їх співтовариство для вивчення концепції роботи сайту і, за твердженням обвинувача, створити власну копію на сайті онлайн-букмекера.

Як доказ він вказує на бета-версію клубу професійних гравців на сайті Sportsbet, ідея і структура якого ідентична Punt Club. В рамках клубу друзі можуть самостійно організувати приватні групи за ставками. Крім грошових внесків і наступних виграшів, така модель має і соціальний компонент, завдяки якому переможці мають можливість посміятися над переможеними друзями.

За твердженням представників Punters Club, Sportsbet ще з 2011-го року робила спроби купівлі концепції роботи клубу. Після невдачі представники букмекера на чолі з виконавчим директором і низкою високопоставлених менеджерів створили свою групу в рамках відомого клубу. Проте метою були не ставки, а вивчення деталей роботи сайту з подальшим використанням отриманої інформації в рамках створення аналогічного проекту на сайті букмекера.

Юристи Sportsbet зазначають, що в Австралії діє ще кілька подібних клубів, що мають доступ до міжнародного рівня, тому звинувачення в копіюванні вигадані.

Раніше ми повідомляли про те, що тренер з АФЛ відсторонений за ставку на матч своєї команди. Слід додати, що на сьогодні букмекерський ринок Австралії оцінюється в 27 млрд доларів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт