Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Приймаються ставки на новий клуб Едінсона Кавані

Сергій Гумен
Уругвайський бомбардир Едінсон Кавані, правами на якого володіє французький гранд «ПСЖ», може змінити команду в зимове трансферне вікно. Основним претендентом на підписання контракту з нападником вважається «Манчестер Юнайтед».
Приймаються ставки на новий клуб Едінсона Кавані

Приймаються ставки на новий клуб Едінсона Кавані

У зимове трансферне вікно форвард Едінсон Кавані, у якого закінчується трудовий договір з «ПСЖ», може змінити клубну прописку. Керівництво паризького гранда не поспішає пропонувати футболісту новий контракт, в зв’язку з чим букмекери вирішили запустити лінію на майбутній клуб 32-річного уругвайського голеадора.

За версією букмекерської контори Paddy Power, основним претендентом на придбання Кавані вважається англійський «Манчестер Юнайтед», якому бракує классного центрального нападника після продажу в міланський «Інтер» бельгійця Ромелу Лукаку. Поставити на можливий зимовий трансфер Едінсона в стан «Червоних дияволів» можна з коефіцієнтом 4,5, що відповідає 22 відсоткам ймовірності.

Другим у списку претендентів на підписання угоди з досвідченим уругвайським бомбардиром йде мадридський «Атлетіко». На перехід Кавані в іспанський топ-клуб встановлено ​​котирування 7,0 (14%). Топ-3 претендентів закриває італійський гранд – туринський «Ювентус». Ставка на те, що Едінсон стане гравцем «Старої синьйори», оцінюється коефіцієнтом 8,0 (12,5%).

Крім того, можна поставити на трансфер форварда в один з трьох клубів, ймовірність переходу в які вважається менш реальною. Це міланський «Інтер» (13,0 – 8%), «Наполі» (21,0 – 5%) та «Мілан» (26,0 – 4%).

Варто зазначити, що трансфер форварда у будь-який із запропонованих клубів буде розраховано як виграш тільки в тому випадку, якщо угода буде офіційно оформлена до третього лютого 2020 року.

Едінсон Кавані виступає за паризький гранд з 2013 року, його діючий контракт закінчується після завершення сезону-2019/20. У складі «ПСЖ» форвард став п’ятикратним чемпіоном Ліги 1 та виграв чотири Кубка Франції. Уругваєць також є найкращим бомбардиром в історії «Червоно-синіх».

Бери участь у конкурсі «Фаворит тижня» на $1000 до матчів Ліги чемпіонів

Букмекери: Моурінью – фаворит на посаду головного тренера «Баварії»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт