Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Провайдери запустять для БК симуляції матчів з реальними характеристиками гравців

Тарас Гончар
Компанія Sportradar, яка збирає спортивні дані для букмекерів, оголосила про випуск свого віртуального продукту Simulated Reality (симульована реальність) на основі штучного інтелекту для симуляції професійних спортивних матчів, інформує «Рейтинг Букмекерів».
Провайдери запустять для БК симуляції матчів з реальними характеристиками гравців

Провайдери запустять для БК симуляції матчів з реальними характеристиками гравців

Sportradar уперше використав свої можливості штучного інтелекту та машинного навчання, щоб надати можливість робити спортивні ставки на матчі, максимально наближені до реально життя.

«Ми уважно вислухали наших клієнтів і гравців, які дали зрозуміти, що в цей час, коли майже немає спортивних змагань, існує апетит на альтернативні способи ставок. Simulated Reality надасть нашим беттинг-партнерам безперешкодний доступ до абсолютно унікального продукту, який є першим на ринку без додаткових витрат й інтеграцій. Як лідери ринку в галузі, ми пишаємося своєю здатністю швидко змінювати нашу бізнес-стратегію і перенаправляти наші ресурси на надання нових та інноваційних рішень на кшталт цього», – сказав Карстен Керл, генеральний директор Sportradar.

Використовуючи футбольну базу даних Sportradar і статистичні дані, перші ігри Simulated Reality запропонують широкий спектр можливостей для ставок у прематчі та лайві. Моделювання буде відображати характеристики гравців та форму команд.

Simulated Reality буде запущений в п’ятницю, 3 квітня, і буде охоплювати вищі футбольні ліги Англії, Німеччини та Іспанії. Віртуальний продукт надасть уболівальникам можливість побачити завершення поточного футбольного сезону, робити ставки, отримувати доступ до аналізу матчів і турнірних таблиць, а сама гра буде відображатися в режимі реального часу.

Sportradar планує найближчим часом додати кілька інших ліг і змагань, а також інші види спорту, включаючи теніс і баскетбол.

Раніше аналогічним чином компанія IMG Arena розширила власну пропозицію для операторів ставок, випустивши офіційний продукт з віртуального тенісу в партнерстві з ATP Media. ATP Masters 1000 буде містити офіційні логотипи та назви турнірів серії ATP Masters 1000.

Букмекери: Мессі, Роналду та Ібрагімович перейдуть в чемпіонат Білорусі?

Букмекери назвали найімовірнішого наступника Сімеоне в «Атлетіко»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт