Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Прогнози на UFC 250 від БК Pinnacle

Тарас Гончар
7 червня в Лас-Вегасі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 250, який обіцяє подарувати фанатам безліч яскравих поєдинків. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, у кого з бійців більше шансів на успіх, а також що говорять про це експерти БК Pinnacle.
Прогнози на UFC 250 від БК Pinnacle

Прогнози на UFC 250 від БК Pinnacle

Прогнози на бій між Амандою Нуньєс і Феліцією Спенсер

Аманда Нуньєс Феліція Спенсер
81,44%  18,56%

Аманда Нуньєс – чинна чемпіонка UFC в напівлегкій вазі та явна фаворитка. У неї всі шанси здобути 11-ту перемогу поспіль в UFC, цьому разу над Феліцією Спенсер. Хоча це лише другий її поєдинок в UFC в даній категорії, за плечима у Аманди Нуньєс десять перемог поспіль, п’ять нагород Performance of the Night і шість боїв, виграних у першому ж раунді.

Спенсер вийде в клітку UFC лише вчетверте. У перших трьох боях вона програла Кріс Сайборг, а до і після цього бою перемогла Меган Андерсон і Зару Файрн дос Сантос. Аманда визнана найкращим бійцем всіх вагових категорій. Коефіцієнти показують, що для перемоги над нею потрібно провести бій абсолютно бездоганно.

Прогнози на бій між Алджамейном Стерлінгом і Корі Сендхагеном

Алджамейн Стерлінг Корі Сендхаген
50,00% 50,00%

Коефіцієнти показують, що у Стерлінга (№ 2) і Сендхагена (№ 4) абсолютно рівні шанси на перемогу в найлегшій ваговій категорії. Стерлінг нещодавно здобув чотири перемоги поспіль, у трьох з них – одноголосним рішенням суддів через явну перевагу. Сендхаген виграв п’ять боїв поспіль в UFC і програв лише один поєдинок ММА – Джамаллу Еммерсу в лютому 2017 року.

Прогнози на бій між Алексом Пересом і Жусіером Формігою

Алекс Перес Жусіер Форміга
56,07% 43,93%

Згідно з прогнозами, Перес (№ 9) може здобути третю перемогу поспіль в найлегшій вазі над Формігою (№ 4). Перес здобув 23 перемоги в MMA, 12 з них за рішенням суддів. Форміга ж програв на сьогоднішній день сім поєдинків таким же чином. Тому досить великі шанси, що перевага Переса під час бою буде значною.

Прогнози на бій між Рафаелем Ассунсаном і Коді Гарбрандтом

Рафаел Ассунсао Коді Гарбрандт
44,50% 55,50%

Згідно з прогнозами ринку, Гарбрандт (№ 9) може здобути ще одну значну перемогу в найлегшій ваговій категорії – над Ассунсаном (№ 5). Гарбрандт виходить в клітку після трьох поразок поспіль, останній – нокаутом в першому раунді від Педру Муньюса на UFC 235. Ассунсао теж зазнав кілька поразок поспіль і виграв лише чотири бої з семи останніх.

Прогнози на бій між Джеральдом Мершартом і Іеном Хайнішем

Джеральд Мершарт  Іен Хайніш
47,21% 52,79%

Хайніш (№ 12) має трохи більші шанси на перемогу в середній вазі, ніж Мершарт. Хайніш може здобути свою першу перемогу в UFC за період у трохи більше року, впродовж якого він програв за рішенням суддів Дереку Брансону та Омарі Ахмедову в UFC 241 і UFC 245 відповідно.

Мершарт здобув 30 перемог в MMA, в 22 боях він примушував супротивників до добровільної здачі. Однак три поєдинки з п’яти останніх він програв.

Прогнози на бій між Чарльзом Бердом і Макі Пітоло

Чарльз Берд Макі Пітоло
60,63% 39,37%

Згідно з прогнозами ринку, у Берда трохи більше 60% шансів здобути другу перемогу в UFC у середній вазі над Пітоло, який поки що не здобув жодної. У своєму дебютному поєдинку Пітоло програв за рішенням суддів Каллану Поттеру в UFC 243.

Жоден з шести останніх боїв Берда не тривав довше двох раундів, так що цей поєдинок може виявитися найбільш швидкоплинним за вечір.

Прогнози на бій між Алонсо Меніфілдом і Девіном Кларком

Алонсо Меніфілд Девін Кларк
65,59% 34,41%

Згідно з прогнозами, Меніфілд збереже 100-відсоткову результативність в MMA і здобуде десяту перемогу, а Кларк зазнає четвертої поразки в семи боях в напівважкій вазі. На сьогоднішній день Меніфілд виграв дев’ять боїв, сім з них у першому раунді. Це буде його перший вихід в восьмикутну клітку з червня минулого року. Кларк ще жодного разу не протримався в UFC довше двох раундів.

Прогнози на бій між Нілом Магні та Ентоні Рокко Мартіном

Ніл Магні Ентоні Рокко Мартін
56,07%  43,93%

Згідно з прогнозами, у Магні трохи більше шансів на перемогу в напівсередній вазі, ніж у Рокко Мартіна. Магні виграв сім з десяти останніх боїв UFC. У 12 з 22 поєдинків у ММА він переміг за рішенням суддів через явну перевагу. Мартін також перебуває у відмінній формі. Він виграв вісім боїв з останніх десяти, але поступається Магні за розмахом рук.

Прогнози на бій між Шоном О’Меллі і Едді Вайнлендом

Шон О’Меллі Едді Вайнленд
76,34% 23,66%

Згідно з прогнозами ринку, О’Меллі буде нескладно залишитися непереможеним бійцем ММА, здолавши Вайнленда (№ 15) в найлегшій вазі. О’Меллі отримав нагороду Performance of the Night за перемогу нокаутом в першому раунді проти Хосе Альберто Кіньонеса під час свого останнього виходу в UFC 248. Отож Вайнленду доведеться постаратися, щоб не програти п’ятий бій з восьми в UFC.

Прогнози на бій між Алексом Касересом і Чейзом Хупером

Алекс Касерес Чейз Хупер
46,06% 53,94%

У Хупера трохи більше шансів на перемогу в напівлегкій вазі, ніж у Касереса. 20-річний боєць ММА залишається непереможеним. Дев’ять перемог і одна нічия – такими є результати його поєдинків, починаючи з дебютного виступу в UFC і до останньої перемоги в клітці над Даніелем Теймуром в UFC 245. Касерес буде боротися за другу перемогу поспіль в UFC. Першу він здобув над Коулом Міллером в UFC 199 в червні 2016 року.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт