Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Прімера і Серія А 22/23: фаворити та аутсайдери букмекерів, котирування на топ-бомбардирів

Ярослав П'ятницький
Слідом за АПЛ, Бундеслігою та французькою Лігою 1 новий сезон розпочнеться і в чемпіонатах Іспанії та Італії. Вашій увазі основні маркети букмекерів у цих лігах на майбутній сезон.

іта-іспа

Прімера

Чемпіонат Іспанії 2022/23 розпочнеться у п’ятницю, 12-го серпня, матчем між «Осасуною» та «Севільєю».

Що стосується іспанських грандів у першому турі: «Барселона» зіграє вдома з «Райо Вальєкано», мадридський «Атлетіко» зустрінеться на виїзді з «Хетафе», а чинний чемпіон «Реал» заїде в гості до «Альмерії».

Також згадаємо головні дати прийдешнього сезону Ла Ліги. Мадридські дербі «Реала» з «Атлетіко» відбудуться 18-го вересня і 26-го лютого. Ель-класико між підопічними Хаві та Карло Анчелотті пройдуть 16-го жовтня і 19-го березня.

Минулого сезону чемпіоном Іспанії став «Реал», який ще до цього титулу додав трофей Ліги чемпіонів. Найкращим бомбардиром чемпіонату став Карім Бензема, в його активі 27 голів. Натомість «Барселона» востаннє фінішувала на першому місці в Прімері ще у 2019-му році.

Традиційно фаворитами на чемпіонство за букмекерськими котируваннями вважаються саме ці два гранди іспанського футболу. Шанси «Атлетіко» та інших команд оцінюють значно нижче. Загалом маємо такі коефіцієнти від БК Favbet:

лаліга-інфо

Трійка фаворитів на виліт до Сегунди, нижчого дивізіону Іспанії: «Жирона» (коефіцієнт 2.25), «Вальядолід» (2.35) та «Ельче» (2.50). Крім цих трьох клубів, в зоні ризику, на думку букмекерів, є ще «Кадіс» (кеф 2.70) і «Мальорка» (3.00).

Серія А

Чемпіонат Італії 22/23 стартує в суботу, 13-го серпня. Його відкриє зустріч чинного чемпіона «Мілана» та «Удінезе».

Своєю чергою «Інтер» у першому турі зіграє на виїзді проти «Лечче», а «Ювентус» буде приймати «Сассуоло».

Міланське дербі між «Інтером» та «Міланом» пройдуть 4-го вересня (5-й тур) та 5-го лютого (21-й тур). Поєдинки «Ювентуса» з «Інтером» відбудуться у 13-му турі (6-те листопада) та у 27-му турі (19-те березня).

Варто зазначити, що за останні три роки в Італії було три різні чемпіони. Минулого сезону тріумфатором Серії А став «Мілан», роком раніше «Інтер», а у 2020-му – «Ювентус». Востаннє золоті медалі італійського чемпіонату діставалися комусь не з цієї трійки ще у 2001-му році – тоді успіх святкувала «Рома».

Найкращим голеодором минулого сезону став форвард «Лаціо» Чіро Іммобіле – на його рахунку 27 забитих м’ячів. Втім, зараз він є лише третім в списку фаворитів на звання топ-бомбардира за букмекерськими котируваннями.

серіяа-інфо

Головними претендентами на виліт до Серії Б букмекери бачать «Кремонезе» (кеф 1.80), «Лечче» (1.80) та «Салернітану» (2.20). Також поряд в цьому контексті «Емполі» (коефіцієнт 2.50) і «Спеція» Віктора Коваленка (2.50).

АПЛ, Бундесліга, французька Ліга 1: фаворити букмекерів та чого чекати від нового сезону

УПЛ повертається: хто головний фаворит?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт