Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Президент «Олімпіка»: «Баранці потрібна показова справа та жертва»

Тарас Гончар
Президент ФК «Олімпік» Владислав Гельзін прокоментував дискваліфікацію 6-х вихованців донецького клубу за договірні матчі та роботу голови Комітету з етики та чесної гри Франческо Баранки.
Президент «Олімпіка»: «Баранці потрібна показова справа та жертва»

Президент «Олімпіка»: «Баранці потрібна показова справа та жертва»

«Баранці потрібна показова справа. Тому що зайняти таку посаду у Федерації футболу і результату не приносити… Звичайно, потрібна така справа. Він уже бігає і горить, тому що у нього не виходить. Потім Баранка говорив: «Мені потрібна жертва. У мене є контракт, я отримую гроші і мені треба показати, що не просто так їх заробляю». І після цього все стало ясно», – сказав Гельзін.

Також власник клубу прокоментував слова Баранки про те, що футболісти «Олімпіка» робили ставки на поразку своєї команди.

«Він показав, що знайшов аккаунт футболіста, який в цьому матчі не грав. На рахунку була тисяча гривень або близько того. І він поставив проти своєї команди. Ми відразу викликали цього хлопця, щоб розібратися. Він сказав, що був неправий, що ставив проти своїх. Він бачив за складом, що лідерів немає. Грали проти «Динамо» або когось із сильних суперників. І він поставив, керуючись тим, що сам не грав у матчі. Звичайно, він зробив велику помилку. Але цим не можна оперувати, що це був договірний матч тільки через суми в тисячу гривень», – заявив Гельзін.

Нагадаємо, що 6-х вихованців «Олімпіка» довічно дискваліфікують за договірні матчі, а «Олімпік» звинуватив Франческо Баранку в організації матчів з фіксованим результатом в Італії. Крім того, клуби УПЛ збирають підписи для висловлення недовіри Баранці. а Комітет з етики і чесної гри передав на розгляд до КДК ФФУ дві справи.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт