Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Президент «Барселони» розповів, чому клубу не вдалося влітку підписати Неймара

Сергій Романенко
Президент «Барселони» Хосеп Марія Бартомеу розповів, чому його клубу не вдалося підписати минулого літа форварда «Парі Сен-Жермен» Неймара.
Президент "Барселони" розповів, чому клубу не вдалося влітку підписати Неймара

Президент «Барселони» розповів, чому клубу не вдалося влітку підписати Неймара

«Парі Сен-Жермен» запросив занадто велику суму за нього, і у нас просто не залишалося вибору. Коли ми розмовляли з Неймаром, ми зрозуміли, що у нього було багато сумнівів. Влітку минулого року саме спортивний директор «Парі Сен-Жермен» Леонардо повідомив нам, що паризький клуб готовий продати Неймара, і ми спробували щастя. Але в тих умовах цей трансфер був неможливий», – наводить слова Бартомеу LaReppublica.

Нагадаємо, минулого літа Неймар заявив про бажання покинути «Парі Сен-Жермен». Головними претендентами на 27-річного нападника вважалися «Барселона» і «Реал». Сам бразилець, як повідомлялося, схилявся до повернення на «Камп Ноу». Згідно з деякими даними, футболіст не відчував себе щасливим у Парижі. Зазначалося, що заради повернення форварда гравці каталонського клубу були готові піти навіть на зниження зарплати. У кінцевому підсумку «Барселоні» не вдалося домовитися з «Парі Сен-Жермен» про трансфер нападаючого.

У нинішньому сезоні Неймар зіграв на клубному рівні 9 матчів, забив 6 м’ячів і зробив 1 результативну передачу. Контракт форварда з паризьким клубом розрахований до літа 2022-го року. Ринкова трансферна вартість бразильця на сьогоднішній день становить 180 мільйонів євро.

Неймар перейшов до «Парі Сен-Жермен» влітку 2017-го року з «Барселони». Його перехід обійшовся парижанам у 222 мільйони євро. До сьогоднішнього дня цей трансфер залишається найдорожчим в історії футболу. Паризький клуб зробив нападника другим у списку найбільш високооплачуваних футболістів світу. Зарплата бразильця складає близько 30 мільйонів євро за рік. Більше нього у футболі заробляє тільки капітан «Барселони» Ліонель Мессі. Оклад аргентинця дорівнює приблизно 40 мільйонам євро за рік.

За «Барселону» Неймар виступав у період з 2013-го по 2017-й роки. У складі каталонського клубу він зіграв 186 матчів і забив 105 м’ячів. Всього з командою бразилець виграв 9 трофеїв.

«Барселона» та «Реал» – головні претенденти на Неймара за думкою букмекерів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт