Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Президент Української асоціації ігрової індустрії Ірина Сергієнко: «Наша мета – це допомогти країні легалізувати гральний бізнес»

Рейтинг Букмекерів
Сьогодні в Києві пройшла прес-конференція, присвячена створенню Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ). «Рейтинг Букмекерів» відвідав цей захід і квапиться поділится з вами свіжою інформацією з нього.
На першому плані має бути національний інтерес

Ірина Сергієнко: на першому плані має бути національний інтерес

Виступ президента Української асоціації гральної індустрії Ірини Сергієнко:

«Коли бізнес представляє себе – це не найкращий формат. Нам потрібен інший підхід.

На першому плані має бути національний інтерес. З розумінням того, що ми робимо, залучаючи громадськість та експертів. Ми повинні стати країною, яку ставитимуть в приклад. Як Грузія.

На першому плані має бути національний інтерес

Питання легалізації дуже важливе. Наша легалізація не представлятиме одну компанію. Наша мета – це допомогти країні легалізувати гральний бізнес. Будемо працювати з тими, хто розділяє наші цінності. Ви будете приємно здивовані нашою експертною радою, яка тільки формується.

Ми впевнені, що ринок гральної індустрії України, в тому числі ринок азартних ігор, повинен бути врегульований з урахуванням кращих світових практик і перш за все національних інтересів. Ситуація, коли ринок гральних в тому числі азартних послуг стіхійно та неконтрольовано розвивається поза правовим полем, має бути припинена. Раніше порахували, що гральний бізнес міг би принести два мільярди доларів податків в бюджет.

Сьогодні багато депутатів погоджуються, що ми не можемо втрачати такі гроші. Створена грунт, щоб почати третій сезон. Сподіваюся розум переможе в цьому році. Процес йде швидко.

Порахували, що гральний бізнес міг би принести два мільярди доларів податків в бюджет

Всі розрахунки умовні, бо бізнес незаконний, ніхто не платить податків. Не можемо оцінити аналіз Мінфіну. У будь-якому випадку це кілька мільярдів. Потрібно дивитися ширше. Легалізація дасть поштовх для розвитку суміжних галузей. І для туризму і конярства в тому числі. Про це ніхто не думає. У Росії хороший приклад є. Поштовх буде і на ринку нерухомості.

Питання в тому, як легалізують бізнес. Болгарія чудово впоралися із завданням. Як і Грузія. Сподіваємося і у нас вийде.

Нацлотерея – в 2012-му році вона пролобійована. Сьогодні їх ліцензія закінчилася. Це вже неактуальне питання.

Легалізація дасть поштовх для розвитку суміжних галузей

Нещодавно були іноземні гости. Попросили провести екскурсію по нашому неіснуючому ринку. Коли зайшли в зали, вони здивувалися що це інтернет клуби.

Наприклад «Фонбет» має 5 відсотків гравців, згенерованих з України. Ми хочемо, щоб люди грали у нас. «Фавбет» і «Парі-Матч» наповнюють бюджети сусідніх країн.

Потрібно дотримуватися політкоректності. Всі роблять помилки. Не будемо шукати винних, чому раніше не вдалося легалізувати гральний бізнес.

«Фавбет» і «Парі-Матч» наповнюють бюджети сусідніх країн

Бізнес хоче бути легальним і при цьому заробляти. Є побоювання, що після легалізації, що зайдуть великі оператори. Тому потрібно враховувати національні інтереси».

Довідка:

Громадська організація «Українська Асоціація Ігрової Індустрії» (УАІІ) створена у серпні 2016-го року. Мета – сприяння легалізації ігрової індустрії в Україні у відповідності до кращих міжнародних стандартів, розробка прогресивних законодавчих ініціатив у сфері ігрової індустрії, сприяння залученням інвестицій в економіку держави та становленню ринку гральних послуг на засадах здорової конкуренції, захист прав споживачів та операторів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт