Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Повернення легенд: букмекер назвав фаворита бою Майк Тайсон – Рой Джонс-молодший

Сергій Гумен
У вересні шанувальників боксу чекає бій між справжніми легендами цього виду спорту. Два колишніх абсолютних чемпіона, Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший, проведуть виставковий поєдинок, який буде складатися з восьми раундів.
Повернення легенд: букмекер назвав фаворита бою Майк Тайсон - Рой Джонс-молодший

Повернення легенд: букмекер назвав фаворита бою Майк Тайсон – Рой Джонс-молодший

Легенди світового боксу Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший домовилися про проведення виставкового поєдинку. Тайсон заявив про бажання провести бій проти Джонса 21-го липня. У відповідь Рой сказав, що приймає пропозицію побоксувати з колишнім чемпіоном світу у важкій вазі.

Американські ветерани вийдуть на ринг 12-го вересня поточного року. Бій відбудеться в місті Лос-Анджелес (Каліфорнія). Вже відомі основні правила протистояння. Тайсон і Джонс вийдуть на поєдинок без шоломів. Також зазначається, що бійці будуть боксувати в рукавичках по 12 унцій. Поєдинок розрахований на вісім раундів.

Експерти букмекерської компанії Parimatch оцінили шанси боксерів у майбутньому бою. Фаворитом, на думку аналітиків контори, вважається 54-річний Тайсон. Перемога Майка оцінюється в 59% ймовірності (1,62). Якщо ви вважаєте, що переможцем виявиться 51-річний Джонс, то такий розвиток подій оцінили в 41% ймовірності (2,3). На нічию ставки не приймаються.

Тайсон в бесіді з журналістами видання Boxingscene розповів про свою підготовку до поєдинку.

«Я пробігаю по чотири милі (близько 6,5 кілометра), потім будуть спринти, а після починаю боксувати. Той, хто мене добре знає – зрозуміє, що я не вмію зменшувати темп і можу битися тільки агресивно. І тепер в мені ще більше ентузіазму. Бій буде для благодійних цілей. Не переживайте та не заздріть, я не розбагатію на цьому. Нічого не отримаю, роблю це, тому що можу», – сказав Майк.

Що стосується коментаря Джонса, то він перебуває в захваті від майбутнього бою.

«Тайсон виглядає як вбивця не тільки на відео, він і є справжній вбивця. Я дивився ці відео і розумію, що відбувається. Майк у відмінній формі. Він немов Джордж Форман, який пішов з боксу, а потім повернувся і зібрав все воєдино. Я в захваті від нашого бою і чекаю його. Я пішов з боксу не так давно і пам’ятаю, що означає битися вісім раундів, а Тайсон вже забув про це почуття.

Майк – справжній лев, але у нього психологія гепарда, він спробує розібратися зі мною дуже швидко. Якщо у нього не вийде зламати мене швидко, перемога буде за мною», – вважає Рой.

Нагадаємо, що у кінці квітня Тайсон, який є колишнім абсолютним чемпіоном у важкій вазі, заявив про бажання повернутися на професійний ринг заради благодійних поєдинків. У послужному списку Майка 58 боїв, 50 перемог (44 нокаутом), 6 поразок. Результати двох поєдинків були скасовані. Американець не виходив на професійний ринг з 2005-го року.

Джонс-молодший – колишній чемпіон у п’яти вагових категоріях. У послужному списку Роя 75 боїв, 66 перемог (47 нокаутом) і 9 поразок. Він завершив професійну кар’єру у 2018-му році.

Нагадаємо, що Майк Тайсон є амбасадором БК Parimatch.

Букмекери назвали фаворита третього бою між Тайсоном і Холіфілдом

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт