Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Поліція заарештувала трьох осіб через ставки на крикет

Олександр Дузь
Нелегальні ставки на крикет є національною проблемою спорту Індії. Поліція регулярно затримує організаторів підпільного беттінгу та вилучає гроші і техніку.

У місті Ґунтур заарештували трьох осіб, які займалися підпільними ставками. Про це повідомляє ресурс GamblingInsider. Поліція вилучила у фігурантів справи 1.26 мільйона рупій (близько 17 тисяч доларів), шість мобільних телефонів, два автомобілі, а також кілька комп’ютерів. Один із затриманих працював у сфері нерухомості, інший займався аудиторською діяльністю. Професія третього «букмекера» наразі невідома.

В Індії ставки на спорт у наземних пунктах заборонені з 1867 року. Проте контролювати інтернет набагато складніше. В країні постійно з’являються тіньові «підприємці». Вони збирають гроші з громадян, які полюбляють азарт, та проставляють їх онлайн в закордонних букмекерських конторах, отримуючи за це свій процент.

Цікаво, що найчастіше у схожих справах фігурують ставки на крикет. Цей вид спорту в Індії є культовим. За місцевою Прем’єр-лігою стежать майже всі жителі країни. Деякі з них шукають методи долучитися до беттінгу в умовах, коли це заборонено.

Поліція регулярно знаходить підпільних організаторів. Проте це бажаючих заробляти таким чином не лякає. В лютому поточного року влада заарештувала одного з головних організаторів, вилучивши 3 мільйони рупій, різноманітну техніку та заблокувавши рахунки з понад 7 мільйонами рупій (10 мільйонів рупій – близько 135 тисяч доларів). Минулого року поліція затримала 11 людей, які робили ставки на австралійський турнір з крикету Big Bash League T20.

У Бердянську ліквідували нелегальний гральний заклад, який «кришували» поліцейські

У Львові затримали засновника підпільної букмекерської контори

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт