Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Польський букмекер розповів, як збільшив частку ринку в період пандемії

Сергій Гумен
Букмекерська компанія STS завдяки роботі з новітніми технологіями змогла збільшити свою частку в гральному сегменті під час пандемії COVID-19.
Польський букмекер розповів, як збільшив частку ринку в період пандемії

Польський букмекер розповів, як збільшив частку ринку в період пандемії

Власник і гендиректор польської букмекерської компанії STS Матеуш Юрошек заявив, що завдяки роботі з новітніми технологіями беттинг-оператор зміг в період пандемії коронавірусу утримати наявних клієнтів та залучити нових.

«Конкуренти нашої компанії погано розбираються у віртуальних видах спорту, іграх на тоталізаторі та live-ставках. Завдяки цьому STS збільшила свою частку гральному ринку, а дехто з наших конкурентів втратив багато гравців. Попри те, що більшість співробітників головного офісу працювали вдома, ми продовжили створювати проєкти з удосконалення технологій», – сказав генеральний директор компанії.

Представник букмекера в інтерв’ю виданню SBC News зазначив, що фінанси на нові технології взяли з маркетингових бюджетів, оскільки в період дії карантину був зменшений обсяг реклами.

Крім того, Юрошек підкреслив, що наразі дуже мало букмекерів як у Польщі, так і в Європі мають власні технологічні рішення та платформи. І тому це є значною конкурентною перевагою.

Компанія STS працює на багатьох європейських ринках, зокрема у Великобританії, де зростає найшвидше. У Європі польський букмекер обслуговує понад один мільйон гравців. Ця компанія стала першою з Польщі у своїй галузі, яка працює за межами місцевого ринку. Крім того, STS є першою з польських компаній, що отримала ліцензію на гральний бізнес на регульованому ринку Великобританії. Наразі беттинг-оператор активно працює над отриманням офіційних дозволів для роботи в інших легальних юрисдикціях.

«Рейтинг Букмекерів» раніше повідомляв, що президент України Володимир Зеленський цього тижня підписав закон «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Експерт назвав загальну вартість ринку онлайн-гемблінгу України

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт