Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Підозрілі ставки на матч «Зеніт-Казань» – «Нижній Новгород» не мали масового характеру

Рейтинг Букмекерів
Представники букмекерських контор не змогли підтвердити інформацію, яка з’явилася напередодні, що матч чемпіонату Росії з волейболу «Зеніт-Казань» – «Нижній Новгород» міг бути договірним.
Матч «Зеніт-Казань» - «Нижній Новгород" не викликав підозри у букмекерських контор, за винятком Vbet

Матч «Зеніт-Казань» – «Нижній Новгород” не викликав підозри у букмекерських контор, за винятком Vbet

Нагадаємо, 11-го січня в букмекерській конторі Vbet повідомили «Рейтингу Букмекерів» про те, що на цю зустріч надійшли підозрілі ставки. Гравці активно ставили на фору казанського клубу в першому сеті з (-6,5) до (-9,5) і виграли великі гроші. При цьому на інші сети ці ж гравці не поставили нічого.

Максим Афанасьєв, заступник генерального директора по трейдингу БК «Ліга Ставок», розповів кореспондентові «Рейтингу Букмекерів», що на матч «Зеніту» і «Нижнього Новгорода» ставили досить активно, як і на інші ігри російської волейбольної Суперліги. Але аномальних потоків ставок, включаючи перший сет, відзначено не було.

«У нас в базі підозрілих ставок не було. Скоріше, навпаки, занадто низька активність і в лайві, і в прематчі, та й те навантаження розподілилося рівномірно. Ставили доволі слабкі гравці, яких складно запідозрити в шахрайстві», – так прокоментував ситуацію операційний директор букмекерської компанії Favbet Сергій Єфименко.

Представник БК Winline також зазначив, що ніякої інформації з даного матчу в цю компанію не надходило. Якихось перекосів у лінії, або підозрілих ставок не спостерігалося.

Матч «Зеніт-Казань» – «Нижній Новгород» відбувся в рамках сьомого туру чоловічої Суперліги 18-го грудня 2015-го року. Казанський клуб здобув розгромну перемогу в трьох сетах з рахунком 25:12, 25:12, 25:22, що дозволило команді зберегти за собою перше місце і піти на перерву в статусі лідера чемпіонату. «Нижній Новгород», у свою чергу, займає передостанню сходинку в турнірній таблиці першості.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт