Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Перемога Уельсу на Євро-2016 коштуватиме валлійському букмекеру в £1 млн

Рейтинг Букмекерів
Валлійські футболісти на наших очах творять історію, вписуючи свої імена в зал слави спортсменів, що представляють маленьку країну Уельс. Гарет Бейл і компанія несподівано для всіх вийшли в півфінал Євро-2016, обігравши бельгійців (між іншим, одного з фаворитів турніру, команду, що складається з гучних імен), і на цьому вони явно не збираються зупинятися. За цих хлопців несамовито вболіває весь Уельс на чолі з найвідомішою місцевою групою Manic Street Preachers, що присвятила футболістам пісню «Stronger Together (C’mon Wales)» – пісню, з якою просто неможливо не перемагати. І навіть місцеві букмекери хочуть цього, незважаючи на можливі величезні втрати.
Перемога Уельсу на Євро-2016 може стати радістю і горем для валлійських букмекерів

Перемога Уельсу на Євро-2016 може стати радістю і горем для валлійських букмекерів

Валлійський букмекер Corbett Sports може зіткнутися з виплатами в розмірі £1 млн за ставками на перемогу Уельсу на Євро-2016 з коефіцієнтом 101.0, якщо валлійці доб’ються цього, пише News North Wales. Компанія зафіксувала шквал ставок на чемпіонство Уельсу на Євро-2016 в травні після того, як «Лестер» сенсаційно виграв чемпіонат Англії, хоча коефіцієнт на тріумф цієї команди перед стартом сезону 2015/2016 дорівнював 5001.0.

Дійсно, сенсації ваблять, а казкові сюжети вселяють надію на те, що в футболі і житті трапляться надзвичайні речі. Чому б не стати чемпіоном Європи Уельсу, якщо «Лестер» залишає поза собою таких грандів, як «МЮ» і «Манчестер Сіті»? Так і думали ті валлійці, які побігли з грошима до букмекерів підкріпити свою віру в рідну збірну ставками.

І, як виявилося, підстави у них для цього є. 6-го липня збірна Уельсу зіграє з португальцями, і у Гарета Бейла і його партнерів є дуже хороші шанси вийти в фінал і поборотися за кубок чемпіона Європи.

«Як валлійська букмекерська компанія, ми абсолютно розриваємося навпіл: ми відчайдушно хочемо, щоб Уельс продовжив свою чудову пригоду, але ми зіткнемося з величезними виплатами в розмірі понад 1 млн фунтів, якщо хлопці в червоному виграють Євро-2016», – прокоментував ситуацію керуючий директор Corbett Sports Майкл Корбетт.

Він додав, що, як думали в компанії, в цьому році досить буде одного «Лестера», але тут в боротьбу за кубок Європи втрутилися валлійські футболісти. «Перемога Уельсу – це буде чудово для нашого серця, але жахливо для наших ППС», – заявив він.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт