Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Parimatch – титульний спонсор Асоціації футзалу України

Владислав Стародубцев
Угода підписана терміном на один рік з можливістю пролонгації ще на два роки.
Parimatch - титульний спонсор Асоціації футзалу України

Parimatch – титульний спонсор Асоціації футзалу України

Учора у PMHUB відбулася презентація партнерства компанії Parimatch з Асоціацією футзалу України, під час якої сторони уклали контракт, за умовами якої згаданий букмекер став партнером та титульним спонсором. 

Під час заходу також був представлений ребрендинг логотипу АФУ та нове лого чемпіонату. Водночас національний чемпіонат відтепер називатиметься Parimatch Екстра ліга. Гасло нового сезону – «перезапуск футзалу».

«Для нас дуже важливо, щоб футзал вийшов на новий рівень, оскільки наші інвестицію напряму залежать від того як працюють асоціація та клуби. Коли ми підтримуємо певні види спорту – зазначаємо, що все залежить від них.

Асоціація футзалу України продемонструвала, що вона готова розвиватися і я вже бачу, що сьогоднішній захід є кроком вперед й для нас. Це лише початок й далі буде більше. Мені дуже хочеться, щоб українським футзалом пишалися, а на матчах збиралися повні зали людей. Тож, ми тішимося від такого партнерства й з задоволенням докладемо максимум зусиль для розвитку асоціації.

Ставлю це підписання на друге місце після початку співпраці з лондонським «Челсі», – так прокоментував початок співпраці Head of sponsorship БК Parimatch Пилип Орлов.

Президент АФУ Сергій Владико озвучив головну мету співпраці – розвиток цього виду спорту. 

«Відзначу, що Асоціація футзалу України проводить цілу низку змагань та має три збірних. Ця робота дозволила отримати пропозиції від різних партнерів. Ми обрали Parimatch не винятково через фінансову вигоду. 

Головна мета нашої співпраці полягає у розвитку футзалу як виду спорту. Parimatch є лідером ринку у своєму сегменті й для нас є почесною співпраця з таким лідером», – резюмував пан Владико. 

Представники букмекера обіцяють, що з нового сезону покращиться висвітлення футзальних поєдинків у медіасфері і закипить робота з вболівальниками. 

«Компанія стала спонсором Асоціації футзалу України у систематичній роботі з проведення матчів національної збірної України, чемпіонату України серед команд Екстра ліги, Суперкубка України, Кубка України, Матчу зірок та церемонії «Зірки року», – мовиться у заяві АФУ. 

Як раніше інформував «РБ», боєць Ярослав Амосов, чинний чемпіон Bellator MMA у напівсередній вазі, продовжив співпрацю з БК Parimatch. 

Постачальник даних FeedConstract – новий партнер Комітету арбітрів УАФ

Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт