Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Parimatch Foundation вручив стипендії обдарованим дітям з інвалідністю

Владислав Стародубцев
Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation спільно з Національним комітетом спорту інвалідів України вручив стипендії обдарованим дітям з інвалідністю в рамках проєкту Parimatch Foundation «Так, я можу!».
Parimatch Foundation вручив стипендії обдарованим дітям з інвалідністю

Parimatch Foundation вручив стипендії обдарованим дітям з інвалідністю

Стипендії отримали 20 дітей з 15 регіонів України. Стипендіати були представлені в 9 видах спорту для осіб з інвалідністю: плавання — 7 дітей, лижні перегони — 3 дітей, легка атлетика — 3 дітей, теніс настільний — 2 дітей і по 1 дитині в видах спорту: паратріатлон, голбол, боротьба греко-римська та вільна, шашки та веслування академічне. Всього стипендії отримали діти з ураженням опорно-рухового апарату, діти з порушеннями зору, діти з порушеннями слуху та діти з порушеннями розумового і фізичного розвитку.

Загальна сума допомоги становить 1 млн 320 тис. грн. На розмір стипендії не впливають додаткові відрахування, оскільки Фонд бере на себе також і оплату податків. Допомога буде надана дітям у віці від 11 до 18 років протягом року (починаючи з вересня 2020-го року). Вони будуть отримувати іменні стипендії в розмірі 5000 гривень. Parimatch Foundation відзначає, що продовжить працювати з цими дітьми, оскільки їм все ще потрібна підтримка. Також фонд починає працювати і з новими дітьми.

«Дуже хвилюючий день. Тому що програма «Так, я можу!» для нас дуже особлива. Саме ця програма стала першою масштабною ініціативою фонду в Україні. Ми нескінченно щасливі, що все вдалося. Ми пишаємося нашими стипендіатами, які, не дивлячись ні на що, продовжували тренування і досягли значних успіхів. Всі вони — наше натхнення і гордість», — сказала президент Parimatch Foundation Катерина Білоруська.

Наймолодша стипендіатка — Троянкіна Віолетта (2 вересня виповнюється 11 років). Віолетта — фіналістка чемпіонату України з голболу (Житомирська обл.). Найстарша дитина — Мілантьева Поліна, якій нещодавно виповнилося 18 років — неодноразова чемпіонка України з плавання серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку (м.Київ).

«Найважливіше у спортсменів – подолати себе, свій страх. Ви робите це, ви реально круті. Я хочу подякувати вашим батькам, які переживають разом з вами й допомагають йти вперед.

Держава намагається зробити для вас все, але наших ресурсів не завжди вистачає. І здорово, що є небайдужі люди, які також надають підтримку. Все більше дітей з інвалідністю хочуть займатися спортом. Сподіваюся, що через рік ми знову зустрінемося і роздамо ще більше стипендій», – сказав Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

«Шкода, у нас так мало організацій як Parimatch Foundation. Ви — приклад соціально-відповідального бізнесу, та в цьому ви унікальні. Всупереч проблемам, які є у світі та в нашій державі, ви знаходите можливість і кошти підтримати діток, які в майбутньому будуть прославляти Україну», – заявив президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич.

Parimatch Foundation – міжнародний благодійний фонд, місія якого – сприяти підвищенню добробуту та здоров’я спільноти через навчання та залучення дітей до занять спортом, надаючи рівні можливості для кожного.

«Наша мета — об’єднати бізнес, державний сектор і громадські організації задля розв’язання конкретних соціальних проблем», – мовиться в заяві Parimatch Foundation.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що Parimatch Foundation допоміг лікарням Львівської області отримати нові апарати штучної вентиляції легень, що використовуються під час лікування пацієнтів з COVID-19.

Parimatch готовий почати процес ліцензування для виходу на український ринок

У Favbet озвучили основну місію благодійного проєкту Favorit Foundation

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт