Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Завдяки Ібрагімовичу у гравця зіграв експрес з коефіцієнтом 1067.0

Владислав Стародубцев
Сьогодні у нашій постійній рубриці «Оце так ставка!» клієнт букмекерської компанії Paddy Power з маленького графства Конві, що на півночі Уельсу.
Оце так ставка! Завдяки Ібрагімовичу у гравця зіграв експрес з коефіцієнтом 1067.0

Оце так ставка! Завдяки Ібрагімовичу у гравця зіграв експрес з коефіцієнтом 1067.0

Беттору вдалося спрогнозувати підсумки 12-ти (!) матчів у шести різних турнірах, що відбулися минулої неділі. Британець поставив усього £2 (74 гривні), а виграв £2 134 (понад 79 тисяч гривень). Загальний коефіцієнт купону складав 1067.0, а чистий прибуток – £2 132 (₴79 055).

Як йому це вдалося? У купоні гравця були матчі Серії А, шотландської Прем’єр-ліги, АПЛ, Кубка Шотландії, нідерландської Ередивізі та норвезької Елітсерії.

Гравець розпочав свою бетторську пригоду у Серії А, де «Мілан» на виїзді грав проти «Удінезе». Експрес британця міг зазнати невдачі вже у першому ж матчі, якби не легендарний Златан Ібрагімович: швед на 83-й хвилині зустрічі вивів «Россонері» вперед, а матч завершився перемогою гостей з рахунком 2:1, що і потрібно було нашому герою.

Після цього його увага була прикута до Туманного Альбіону, де він уклав парі на чемпіонати Англії та Шотландії. Клієнт Paddy Power поставив на «Святих» і не прогадав – «Саутгемптон» у шаленій перестрілці переграв одного з лідерів АПЛ – «Астон Віллу» з рахунком 4:3. А «Рейнджерс» теж доклав зусиль для того, щоб ставка зіграла, мінімально перегравши на виїзді «Кілмарнок» – 1:0.

Щоб залишатися у грі, беттору необхідна була перемога «Ньюкасла» над Евертоном та звитяга «Ювентуса в протистоянні зі «Спецією. «Сороки» завдяки дублю Вілсона переграли «Ірисок», які на той час були лідерами ліги, а «Стара синьйора» розтрощила новачка Серії А (4:1).

Шостою і сьомою вдало спрогнозованим подією у купоні стали зустрічі елітного дивізіону чемпіонату Норвегії між «Мйондаленом» і «Мольде» (1:3) та домашня перемога «Селтіка» над «Абердіном» (2:0) в рамках півфіналу Кубка Шотландії.

Згодом «ПСВ» в Ередивізі на радість британцеві без проблем розібрався з «Ден Гаагом» (4:0), а «Арсенал» подарував жителю графства Конві тріумф над «Манчестер Юнайтед» (1:0).

Для доїзду експресу залишилося три події, які добряче полоскотали залізні нерви клієнту Paddy Power. Ми повертаємося до Норвегії, де розгорілася справжня драма: у першій зустрічі «Русенборг» лише на екваторі другого тайму зумів дотиснути «Старт» (1:0), а у другому поєдинку за участі «Крістіансунна» і «Буде-Глімт» (2:3) інтрига трималася до останнього. Беттор «зарядив» на перемогу других, але станом на 88-му хвилину на табло був рахунок 2:2. Яким же було щастя нашого героя, коли гості зусиллям Каспера Юнкера спромоглися вирвати перемогу на останній хвилині основного часу.

Справа залишалася за «Тоттенхемом», який у Лондоні повинен був переграти «Брайтон». Усе йшло добре, коли «Шпори» вийшли вперед на 13-й хвилині після влучного пострілу Гаррі Кейна з одинадцятиметрової позначки. Беттор розхвилювався по перерві, позаяк «Чайки» змогли відквитати гол, вирівнявши становище. Гарет Бейл став тією людиною, яка довела британця до справжнього екстазу. Саме валлієць допоміг валлійцеві перетворити  £2 на £2 134, забивши свій перший за 7 років гол за Тоттенхемом, який і виявився переможним.

У офісі Paddy Power хапалися за голову та аплодували, позаяк це неймовірно, але факт – клієнт вдало спрогнозував підсумок 12 матчів у різних лігах Європи. Вочевидь, минулий вечір неділі виявився неймовірним щонайменше для одного жителя графства Конві.

Експрес (коефіцієнт 1067.0)

  • «Удінезе» – «Мілан» (1:2) (П2);
  • «Астон Вілла» – «Саутгемптон» (3:4) (П2);
  • «Кілмарнок» – «Рейнджерс» (0:1) (П2);
  • «Ньюкасл» – «Евертон» (2:1) (П1);
  • «Спеція» – «Ювентус (1:4) (П2);
  • «Мйондален» – «Мольде» (1:3) (П2);
  • «Селтік» – «Абердін» (2:0) (П1);
  • «ПСВ» – «Ден Гааг» (4:0) (П1);
  • «Манчестер Юнайтед» – «Арсенал» (0:1) (П2);
  • «Русенборг» – «Старт» (1:0) (П1);
  • «Крістіансунн» – «Буде-Глімт» (2:3) (П2);
  • «Тоттенхем» – «Брайтон» (2:1) (П2).

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав, як у щасливчика з Ліверпуля доїхав експрес з 11 подій із загальним коефіцієнтом 1462.0.

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на Лігу націй з коефіцієнтом 3466.0

Оце так ставка! У вболівальника «МЮ» доїхав експрес на дві події з коефіцієнтом 1071.0

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт