Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! У гравця зіграв експрес на 13 подій з коефіцієнтом 2529.0

Владислав Стародубцев
У клієнта букмекерської компанії Paddy Power доїхав суперекспрес. «Рейтинг Букмекерів» розповідає історію щасливчика, який за один вечір заробив майже 95 тисяч гривень.
Оце так ставка! У гравця зіграв експрес на 13 подій з коефіцієнтом 2529.0

Оце так ставка! У гравця зіграв експрес на 13 подій з коефіцієнтом 2529.0

Чоловік з містечка Ейлсбері, що неподалік Лондона, напевно, стрибав до стелі, коли дізнався, що зумів виграти 2529 (94 350 грн) фунтів стерлінгів, поставивши лишень 1£ (37₴). Беттор успішно спрогнозував підсумки 14 матів у чотирьох різних лігах трьох країн, а загальний прибуток дорівнював 94 тисячі 302 гривні. Як бачимо, інколи навіть за допомогою невеликої ставки можна зірвати добрячий куш.

У купоні гравця були матчі Бундесліги, англійської Прем’єр-ліги, Ла Ліги та Чемпіоншипу. Минулої суботи у британця явно додалося сивини волоссі, позаяк експрес кілька разів перебував за крок до провалу, але усе, на щастя для нашого героя, закінчилося добре.

Перші три матчі відбувалися у Ла Лізі, де наш герой без надзусиль вірно спрогнозував переможця. Спершу «Барселона» завдяки дублю Мессі, точним пострілам Усмана Дембеле, Педрі та Антуана Грізманна каменя на камені не залишила від Бетіса (5:2). Згодом «Севілья» у рідних стінах мінімально здолала «Осасуну» (1:0) – єдиний гол забив Лукас Окампос, реалізувавши удар з одинадцятиметрової позначки. У останньому матчі Ла Ліги «Атлетіко» без надзусиль розгромив новачка – «Кадіс» (4:0).

Далі увага нашого героя була прикута до Бундесліги, де він також зробив прогноз на три матчі. «Герта» і «РБ Лейпциг» не змусили беттора зайвий раз нервувати, оскільки переграли суперників «Аугсбург» (3:0) та «Фрайбург» (3:0) відповідно. Останнім виграшним матчем у списку зустрічей німецьких колективів стало протистояння «Боруссії» Дортмунд та «Баварії» (2:3), де чоловік вгадав, що підсумок зустрічі – перемога чинних чемпіонів ліги. Так, Холанд змусив його понервувати, зробивши відрив мінімальним за 7 хвилин до завершення, але у той вечір удача була на боці клієнта Paddy Power та команди Гансі Фліка.

Після цього головні події розгорталися на Туманному Альбіоні. Лідер Чемпіоншипу – «Редінг» – несподівано зазнав нищівної поразки від «Сток Сіті» (0:3), а синхронні перемоги «Блекберн Роверс і «Ноттінгем Форест над «КПР» (3:1) та «Уікомом» (2:0) суттєво збільшили шанси гравця пограбувати ірландського букмекера.

Натомість «Уотфорд» змусив нашого героя добре попітніти, позаяк станом на 67-му хвилину «Шершні грали внічию з «Ковентрі Сіті (2:2), а у купоні була зазначена перемога перших. Як ви могли здогадатися, усе закінчилося на користь «Уотфорда» завдяки Ісмаїлу Сарру, який на 83-й хвилині забив пенальті та встановив остаточний рахунок на табло – 3:2.

Залишилися три гри елітного дивізіону чемпіонату Англії, щоб зірвати куш. Житель Ейлсбері не дарма повірив у «Манчестер Юнайтед» в матчі з «Евертоном». «Червоні дияволи» перемогли «Ірисок» з рахунком 3:1, а беттор ще на крок наблизився до виграшу. Наступною зупинкою стала зустріч на «Стемфорд Брідж» між «Челсі» та «Шеффілд Юнайтед». Вже на 10-й хвилині гості увімкнули холодний душ господарям, забивши зусиллями Девіда Макголдріка. Втім, команда Френка Лемпарда не знітилася і змогла відігратися ще у першій 45-хвилині – голи в активі Бена Чілвелла та Теммі Абрахама. А по перерві лондонці і зовсім встановили розгромний рахунок. Як підсумок, перемога «Челсі з рахунком 4:1.

Найбільш драматичний матч залишився на десерт. Задля абсолютного щастя клієнтові Paddy залишилося, аби «Вест Хем» здобув домашню перемогу в матчі з «Фулхемом». Вочевидь, беттор позбувся мільйонів нервових клітин під час перегляду цього двобою, адже матч виявився дуже драматичним. У першому таймі команди голів не забили, залишивши розв’язку на другий відтинок зустрічі.

Чеський легіонер «Молотобійців» Томаш Соучек ввів в екстаз нашого гравця, коли у компенсований до другого тайму час красиво відзначився голом, але це був ще не кінець. Новачок «Вест Хема» Саїд Бенрама збив Тома Керні – арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Напруження досягло піку, коли до м’яча підійшов Адемола Лукман. Англієць на 98-й хвилині за мінімального відставання своєї команди вирішив пробивати…. паненкою. Це і стало фатальною помилкою, адже «шкіряний опинився у руках Лукаша Фабіанского, а «Вест Хем» здобув перемогу, чим забезпечив доїзд неймовірного експресу.

Беттор перетворив 1£ на 2 529£. Погодьтесь, у той вечір нашого героя супроводжувала неймовірна удача.

Експрес (коефіцієнт 2529.0)

  • «Барселона» – «Бетіс» (5:2) (п2);
  • «Севілья» – «Осасуна» (1:0) (п1);
  • «Атлетіко» – «Кадіс» (4:0) (п1);
  • «Аугсбург» – «Герта» (0:3) (п2);
  • «РБ Лейпциг» – «Фрайбург» (3:0) (п2);
  • «Боруссія» Дортмунд – «Баварія» (2:3) (п2);
  • «Редінг» – Сток Сіті» (0:3) (п2);
  • «Блекберн» – «КПР» (3:1) (п1);
  • «Ноттінгем Форест» – «Уіком» (2:0) (п1);
  • «Уотфорд – «Ковентрі Сіті» (3:2) (п1);
  • «Евертон» – «Манчестер Юнайтед» (1:3) (п2);
  • «Челсі»- «Шеффілд Юнайтед» (4:1) (п1);
  • «Вест Хем» – «Фулхем» (1:0) (п1).

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», після нічиєї на «Етіхаді» в матчі проти «Манчестер Сіті» «Ліверпуль» (1:1) знову став фаворитом в боротьбі за чемпіонство в англійській Прем’єр-лізі.

Оце так ставка! Завдяки Ібрагімовичу у гравця зіграв експрес з коефіцієнтом 1067.0

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес на 11 подій з коефіцієнтом 1462.0

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт