Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Клієнт FAVBET за дві години зробив з 39 доларів аж $740!

Олександр Дузь
Гравець обрав для експресу чотири події з чемпіонатів Англії, Німеччини, Бельгії та Франції. Загальний коефіцієнт майже досяг позначки 19.00.
Оце так ставка! Клієнт FAVBET за дві години зробив з 39 доларів аж $740!

Оце так ставка! Клієнт FAVBET за дві години зробив з 39 доларів аж $740!

П’ятницю 14 січня надовго запам’ятає клієнт компанії FAVBET, експрес якого хай і не без проблем, але доїхав до станції призначення. Всі матчі проходили майже одночасно, тож перемога вийшла швидкою та яскравою.

Все почалося для беттора німецьким протистоянням дортмундської «Боруссії» та «Фрайбурга», старт якого був запланований на 21:30. Комбінована ставка «Обидві заб’ють + ТБ 2.5» виглядала до початку гри реалістичною. Зрештою вона виграла без особливих нервів. Вже у першому таймі дортмундці забили тричі. Залишалося тільки дочекатися голу гостей. Він прийшов на 61 хвилині, а матч загалом закінчився з рахунком 5:1.

Гра між «Генком» та «Кортрейком» у Бельгії склалася важче. Ставка була на тотал більше 1 голу гостей. «Кортрейк» досить швидко забив, оформивши як мінімум повернення вже на восьмій хвилині зустрічі. Однак другий гол для перемоги парі прийшов тільки у компенсований час. Матч закінчився нічиєю 2:2.

А ось ставка на «Обидві заб’ють» у грі «Брайтон» – «Крістал Пелес» виявилася дуже складною в плані виграшу. Господарі у першому таймі не реалізували пенальті. Рахунок було відкрито тільки на 69 хвилині. За гостей відзначився Галлахер. Час спливав дуже швидко. Здавалося, що експресу вже нічого не світить, проте сталося диво. На 87 хвилині автогол «Крістал Пелес» врятував парі.

На той час у матчі «Ніцца» – «Нант» вже зайшов тотал більше 1.5 господарів і автор експресу міг відкорковувати шампанське або навіть щось міцніше. Настільки серйозні коефіцієнти заходять не так і часто. Є що відзначити! До речі, протистояння «Ніцци» та «Нанта» закінчилося з рахунком 2:1.

Оце так ставка! Клієнт FAVBET за дві години зробив з 39 доларів аж $740!

На свій експрес беттор виділив 39 доларів, тож виграш склав майже 740 баксів. Чудовий доїзд, про який можна тільки мріяти. Особливо враховуючи, що на все про все знадобилося близько двох годин. Серйозні гроші за короткий проміжок часу – що може бути кращим для справжнього прихильника спортивних ставок!

Клієнт FAVBET поставив лише 1.5 долари та отримав понад $1430!

«Фіорентина» зламала клієнту FAVBET розкішний експрес з коефіцієнтом 318.9

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт