Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Гравець виграв € 47 000 з €5 завдяки експресу на точні рахунки

Владислав Стародубцев
Клієнт букмекерської компанії Paddy Power склав виграшний експрес на точні рахунки матчів Ліги чемпіонів із загальним коефіцієнтом 8,580!
Оце так ставка! Гравець виграв € 47 000 з €5 завдяки експресу на точні рахунки

Оце так ставка! Гравець виграв € 47 000 з €5 завдяки експресу на точні рахунки

Гравцеві вдалося «пограбувати» букмекера завдяки ювелірно точним прогнозам на підсумкові рахунки у чотирьох поєдинках найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Цей рік став унікальним, позаяк Ліга чемпіонів сезону 2019/2020 років ще не завершилася, проте уже стартували попередні раунди турніру наступного розіграшу.

Саме поєдинок Ліги чемпіонів нового сезону став першим у купоні майбутнього переможця: чоловік поставив на перебіг подій, за яким матч між клубом «Лінфілд» з Північної Ірландії та «Тре Форі», що представляє Сан-Марино, завершиться перемогою перших з рахунком 2:0 за коефіцієнт 6.50. Завдяки голам у другому таймі ставка на точний рахунок «доїхала».

Наступними поєдинками були уже зустрічі у плей-оф Ліги чемпіонів цього сезону: беттор безпомилково спрогнозував точні рахунки у матчах «Баварія» – «Челсі» (4:1, за 15.0) і «Барселона» – «Наполі» (3:1, за 11.0).

Завдяки результатам зазначених зустрічей загальний виграшний коефіцієнт складав уже 1072,5, однак попереду був ще один матч.

Усе могло зійти нанівець, якби «Шемрок Роверс» не зумів закамбечити у поєдинку чемпіонату Ірландії проти «Деррі Сіті». Наш герой уклав парі на точний рахунок 2:1 (за 8.0) на користь перших, проте до 77 хвилини усе йшло шкереберть: «Шемрок Роверс» програвав з рахунком 0:1. З ніг на голову усе перевернулося за три хвилини, коли спершу завдяки автоголу рахунок зрівнявся, а на 81 хвилині захисник Лопеш встановив остаточні цифри на табло – 2:1 на користь «Шемрок Роверс», що і потрібно було, аби «доїхав експрес із загальним коефіцієнтом 8,580! Справжнє божевілля, чи не так?

Але й це ще не все: у клієнта був бонус 10% до суми виграшу, яка склала майже €43 тисячі, тому чоловік отримає від Paddy Power виплату на понад €47 тисяч, поставивши лишень €5.

«Рейтинг Букмекерів» днями розповідав про ще одного клієнта, якому вдалося скласти виграшним експрес з коефіцієнтом 2529,0.

Оце так ставка! Фанат «МЮ» поставив £55 тис спадщини від матері на чемпіонство «Ліверпуля»

«З 5 грн виграв 4500»: як батько Русола зробив ставку на гол сина на ЧС-2006

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт