Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Гравець виграв 467 тисяч, поставивши 75 гривень

Владислав Стародубцев
Клієнт букмекерської компанії Paddy Power – справжній чарівник. Чоловікові вдалося перетворити ставку у £2 (₴75) на виграш у більше як £12 тисяч (₴467 тисяч). Як щасливчику це вдалося – читайте на «Рейтингу Букмекерів».
Оце так ставка! Гравець виграв 467 тисяч, поставивши 75 гривень

Оце так ставка! Гравець виграв 467 тисяч, поставивши 75 гривень

Гравець з Лондона зробив собі нічогенький подарунок перед Різдвом завдяки власній інтуїції та просто неймовірному везінню. Наш герой склав експрес на сім матчів із загальним коефіцієнтом 6179.0, при цьому на усі поєдинки зробив однакову ставку – у першому таймі команди повинні пробити тотал більше 1,5 голів.

Купон налічував п’ять зустрічей в Іспанії, а також матч грецької Суперліги і один поєдинок англійської Прем’єр-ліги. Впродовж дня в неділю британцеві додалося добряче попітніти та понервувати, адже сім подій в його експресі припали саме на цей день.

На щастя, вікенд у Сегунді видався щедрим на голи. «Понфферадіна» виявилася сильнішою за «Леганес» (3:2). Колективи забили одразу чотири голи у першій 45-хвилинці, що і потрібно було нашому гравцеві. В іншій зустрічі хіхонський «Спортинг на виїзді поступився «Лас-Пальмасу (3:2), ведучи у рахунку 2:0 завдяки дублю Джурджевича у першому таймі.

Водночас «Мальорка» святкувала розгромну звитягу над «Логроньєсом» (4:0). Долю зустрічі було фактично вирішено ще у першому таймі, коли остров’яни забили два голи, не пропустивши жодного.

Далі беттор «заряджав на Ла Лігу. Його вибір пав на зустріч «Сельта – «Гранада та протистояння «Реал Сосьєдад» – «Вільяреал». Перший поєдинок закінчився з рахунком 3:1, а головний арбітр двічі фіксував взяття воріт у першій 45-хвилинці, тоді як у другому матчі ситуація з двома м’ячами повторилася, але у другому таймі команди так і не спромоглися забити ще бодай гол (1:1).

Для повного щастя клієнту Paddy Power залишилося якихось дві події: він уклав парі на матч «Астераса» та АЕКа, і не прогадав – команда українців Дмитра Чигринського та Євгена Шахова забили в дебюті зустрічі, але і пропустили м’яч на 44-й хвилині.

Як наслідок, усе залежало від часу забитих м’ячів на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні. Ненадійність оборони «Арсенала» далася взнаки, коли форвард «Вулверхемптона» Педру Нету відкрив рахунок на екваторі першого тайму. Втім, команді Мікеля Артети вдалося швидко відігратися зусиллями Габріеля, який результативно вистрілив на 30-й хвилині.

Неймовірно, але британцеві вдалося спрогнозувати, що у зазначених семи поєдинках тотал більше 1,5 голів буде пробитий ще до перерви. Справжній геній, чи не так.

У букмекерській компанії Paddy Power хапалися за голови та не могли повірити, що такий експрес доїде. Ірландський букмекер здійснив виплату беттору, а його ім’я назавжди закарбувалося на стінках залу слави PP.

Як раніше повідомлялося, у гравця зіграв експрес на 13 подій із загальним коефіцієнтом 2529.0.

Оце так ставка! Завдяки Ібрагімовичу у гравця зіграв експрес з коефіцієнтом 1067.0

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт