Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Експрес з 11 подій приніс клієнту FAVBET 1100 доларів!

Олександр Дузь
Щасливчик зібрав експрес з подій в Англії, Франції, Італії та Німеччині. Загальний коефіцієнт ставки склав 75.09.
Оце так ставка! Експрес з 11 подій приніс клієнту FAVBET 1100 доларів!

Оце так ставка! Експрес з 11 подій приніс клієнту FAVBET 1100 доларів!

Всі матчі проходили 16 січня. Стартував експрес в Італії грою «Сассуоло» – «Верона», в якій беттор очікував на голи з обох боків. Гості двічі забили у першому таймі, а на 54 хвилині відзначилися й господарі. Все закінчилося з рахунком 2:4, тож ставка на «Обидві заб’ють» зайшла як по маслу.

Без проблем було й у матчі «Ренн» – «Бордо». Господарі розгромили гостей 6:0. Клієнт FAVBET вірно вгадав саме перемогу «Ренну».

Звитяги господарів беттор також брав у протистояннях «Ліверпуль» – «Брентфорд» (3:0), «Монако» – «Клермон» (4:0), «Рома» – «Кальярі» (1:0).

Без нервів пройшло все й у матчі «Вест Хем» – «Лідс». Ставка на голи лондонців (тотал більше 1.5) зіграла вже на 52 хвилині. Загалом матч закінчився з цифрами 2:3 на табло.

А от у грі «Венеція» – «Емполі» зі ставкою на «Обидві заб’ють» довелося понервувати. Гості забили ще у першому таймі, а господарі змогли відзначитися тільки в останню п’ятнадцятихвилинку, встановивши фінальний рахунок матчу.

Були й складнощі у протистоянні «Страсбург» – «Монпельє», в якому беттор обрав те, що господарі не програють. Однак вже на старті рахунок відкрили гості. Він тримався аж до 77 хвилини, після чого «Монпельє» розсипався, пропустивши тричі.

Довелося понервувати й у грі «Аугсбург» – «Айнтрахт» Франкфурт. Гості мали не програти. Все складалося добре, адже франкфуртський клуб першим забив на 22 хвилині. Однак «Аугсбург» швидко відігрався. Кінцівка була нервовою, але все так і закінчилося внічию 1:1.

Суперкубковий матч «Реал» – «Атлетік» завершився перемогою номінальних господарів 2:0. На 52 хвилині з пенальті відзначився Карім Бензема. Саме його гол і брав автор експресу.

Останньою подією була гра «Аталанта» – «Інтер». Команда нашого Руслана Малиновського мала не програти. Так зрештою й склалося. Центральна зустріч туру Серії А закінчилася сумними нулями на табло.

Оце так ставка! Експрес з 11 подій приніс клієнту FAVBET 1100 доларів!

Отож, загалом експрес зайшов досить спокійно. Були проблемні матчі, але в той день вдача була на боці беттора, який зміг з 15 доларів заробити понад 1100 американських «зелених». Дуже солідний доїзд, про який можна тільки мріяти.

Клієнт FAVBET заробив понад $500 футбольно-хокейним експресом

Гравець БК FAVBET за дві години зробив з 39 доларів аж $740!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт