Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Беттор збагатився на 300 тисяч гривень завдяки експресу на АПЛ

Владислав Стародубцев
Клієнт Paddy Power примудрився скласти виграшний експрес на гольові передачі з величезним загальним коефіцієнтом. «РБ» розповідає, як чоловікові вдалося «пограбувати» букмекера.
Оце так ставка! Беттор збагатився на 300 тисяч гривень завдяки експресу на 4 матчі АПЛ

Оце так ставка! Беттор збагатився на 300 тисяч гривень завдяки експресу на матчі АПЛ

Допоки у клубному футболі міжнародна перерва, букмекер Paddy Power вирішив розповісти історію щасливчика, у якого минулої суботи доїхав класний експрес на поєдинки третього туру англійської Прем`єр-ліги. 

Відчайдух, схоже, пізнав дзен, адже йому вдалося перетворити ставку £5 (₴185) на виплату £8085 (понад ₴300 тисяч), чистий прибуток – £8080 (більш як ₴300 тисяч) Непогана надбавка до зарплатні, чи не так? Отож, про все за порядком. 

Купон складався з чотирьох матчів, перший з яких — протистояння «Манчестер Сіті» та «Арсенала» на «Етіхаді». Гравець уклав парі на сценарій, за яким бразильський форвард «Містян» Жезус виконає результативну передачу. Вже через 7 хвилин після стартового свистка філігранний крос Габріеля з правого флангу на Ілкая Гюндогана започаткував початок розгрому «Канонірів». Як підсумок, 5:0 на користь манкуніанців та жодних нервів для поціновувача ставок на спорт. 

Наступна зупинка — Бірмінгем, де місцева «Астон Вілла» протистояла новачкові ліги — «Брентфорду». У цій зустрічі британець повірив у результативну дію новачка «Вілланів» Денні Інгз, який на 13 хвилині оформив гольову передачу на іншого новачка команди – Еміліано Буендію. 24-річний аргентинець відновив паритет на табло після пропущеного м’яча від Івана Тоні. Більше колективи забити бодай ще один гол так і не спромоглися, але цього було достатньо, щоб купон нашого героя залишався у грі. 

Паралельно матчу «Астон Вілли» і «Брентфорда» тривали ще дві події з експресу: «Вест Хем» – «Крістал Пелас» та «Норвіч» – «Лестер». 

У Лондоні бетторові необхідна була результативна дія від нападника «Молотобійців» Майкла Антоніо. Під завісу першої 45-хвилинки 31-річний англієць віддав асист на Пабло Форналс, який відкрив лік забитим м`ячам у поєдинку. У другому таймі Антоніо зміг самотужки відправити м’яч у сітку воріт Гуаїти, але «Крістал Пелас» зміг відігратися завдяки дублю орендованого у «Челсі» півзахисника Конора Галлахера. Арбітр зафіксував результативну нічию з рахунком 2:2. 

Найбільше понервувати клієнтові Paddy Power довелося під час дуелі «Норвіча» і «Лестера». У цій зустрічі він «зарядив» на асист у виконанні незмінного лідера «Лисиць» Джеймі Варді. Вже у дебюті зустрічі йому вдалося відкрити рахунок після класної передачі Рікарду Перейри. Канаркам вдалося відігратися за хвилину до завершення першого тайму: після втручання відеоасистента рефері був призначений пенальті за фол Чаглара Сьоюнджу на П’єрі Леє-Мелю – удар з позначки вдало реалізував фінський голеадор Теєму Пуккі. 

Напруга зберігалася аж до 76 хвилини, коли Варді таки оформив гольову передачу на Марка Олбрайтона, який встановив остаточний рахунок – 1:2 на користь команди Брендана Роджерса. 

Букмекерові Paddy Power нічого не залишалося, окрім як визнати геніальність експресу і здійснити виплату жителеві графства Йоркшир. 

Матч  Ставка
«Манчестер Сіті» – «Арсенал» (5:0) Асист Габі Жезуса
«Астон Вілла» – «Брентфорд» (1:1) Асист Денні Інгза
«Вест Хем» – «Крістал Пелас» (2:2) Асист Майкла Антоніо
«Норвіч» – «Лестер» (1:2) Асист Джеймі Варді

Нагадаємо, ми збираємо історії читачів! Якщо ви бажаєте поділитися своїм досвідом у сфері беттингу або досвідом знайомих, чекаємо на ваші листи. Наша пошта – [email protected].

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес на 4 матчі: чистий прибуток – 211 тисяч гривень

Фрібети від букмекера довели лудомана до самогубства

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 4
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт