Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Беттор перетворив 38 грн на 618 тисяч завдяки епічному двійнику

Владислав Стародубцев
Клієнт букмекерської компанії Paddy Power з містечка Пітерборо, схоже, продав душу дияволу, адже зумів за кілька годин перетворити £1 (₴38) на £16 000 (₴618 114). Погодьтеся, непоганий подаруночок до новорічних свят.
Оце так ставка! Беттор перетворив 38 грн на 618 тисяч завдяки епічному двійнику

Оце так ставка! Беттор перетворив 38 грн на 618 тисяч завдяки епічному двійнику

У офісі ірландського букмекера без перебільшень хапалися за голову, коли побачили, що у клієнта зіграв двійник з коефіцієнтом 16016.0. Вибір нашого героя пав на два недільних поєдинки в англійській Прем’єр-лізі: «Манчестер Юнайтед» – «Лідс» (6:2) та «Вест Бромвіч» – «Астон Вілла» (0:3).

Чоловік скористався маркетом #WhatoddsPaddy, тобто спеціальною пропозицією від букмекера. У матчі «Червоних дияволів» з «Павичами» щасливчик обрав варіант, за яким кожен з колективів повинен  був подати щонайменше 4 кутових в обох 45-хвилинках – на відповідний перебіг подій був встановлене котирування 176.0. Команди продемонстрували нам справжній трилер на футбольному полі, що містив величезну кількість ударів, непоступливу боротьбу та підсумковий рахунок, який більше нагадував тенісний. І, найважливіше для беттора, аномальну кількість кутових – 11:13 (у першому таймі 4:6, а у другому – божевільні 7:7).  

Купон гравця складався лишень з двох подій, тож уся увага чоловіка була прикута до наступної зустрічі – «Вест Бромвіч» – «Астон Вілла». Тут британець вдало «зарядив» на червону картку капітана «Дроздів» Джейка Лівермора та дубль у виконанні форварда «Вілланів» Анвара Ель-Газі. 

Так, у це складно повірити, але перший був вилучений на 36-й хвилині за надто грубу гру: спершу суддя Мартін Аткінсон показав жовту картку, але після перегляду VAR змінив власне рішення, а Ель-Газі відзначився у дебюті зустрічі – на 5 хвилині – і вдало реалізував пенальті наприкінці поєдинку. Це означало, що друга ставка у купоні за 91.0, зіграла. 

Неймовірно, але факт: епічний двійник, божевільна авантюра вдалася, гравець спіймав «удачу за хвіст» – букмекеру нічого не залишалося, окрім як змиритися з «пограбуванням», та запросити щасливчика у зал слави Paddy Power зі своїм двійником, підсумковий коефіцієнт якого дорівнював 16016.0. 

Отак інколи буває, коли навіть мізерна ставка у розмірі £1 може дозволити вам байдикувати, не працюючи, наступні кілька місяців. Тішить, що хоч у когось 2020-й рік, принаймні його останні тижні, точно вдалися. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав про історію гравця, який виграв 467 тисяч, поставивши 75 гривень.

Попандос! Брат Джона Террі програв €50 тисяч на ставках

«З 5 грн виграв 4500»: як батько Русола зробив ставку на гол сина на ЧС-2006

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт