Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Осака чи Бреді – хто фаворит фіналу Australian Open за версією букмекерів?

Владислав Стародубцев
У фінальному поєдинку Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу Наомі Осака (WTA #3) зустрінеться з головною сенсацією турніру – Дженніфер Бреді (WTA #24).
Осака чи Бреді - хто фаворит фіналу Australian Open за версією букмекерів?

Осака чи Бреді – хто фаворит фіналу Australian Open за версією букмекерів?

25-річна американка жодного разу не грала у вирішальних матчах турнірів серії «Великого шлему», тож не дивно, що саме вона – абсолютний аутсайдер майбутнього протистояння за версією аналітиків букмекерської компанії Favbet. Імовірність перемоги Бреді оцінюють у 19% (коефіцієнт – 5.20), тоді як шанси Осаки виграти цьогорічний Australian Open – 81% (котирування – 1.22). 

У півфінальних зустрічах Дженніфер у трьох сетах виявилася сильнішою за чешку Кароліну Мухову (WTA #27) – 6:4, 3:6, 6:4, а Наомі у двох сетах переграла легендарну Серену Вільямс WTA #27 – 6:3, 6:4. 

Прикметно, що перед стартом основної сітки турніру японка була головною претенденткою на перемогу – імовірність її звитяги тоді оцінювалась у 14% (6.45), а на тріумф американки беттори могли «спіймати» коефіцієнт 26.0 (3.8%)

Фактично ніхто не розглядав Бреді у якості потенційної переможниці Australian Open. Адже, по-перше, у неї відсутній досвід гри на завершальних етапах престижних змагань: до цього найкраще досягнення Дженніфер на турнірах «Великого шлему» – півфінал US Open у 2020-му році. По-друге, після прильоту у Мельбурн вона була вимушена відсидіти двотижневий карантин. Натомість Осака – постійний учасник фінальних етапів US Open, Australian Open, Wimbldon, Rolland Garos. У її послужному списку перемоги на  US Open (2018, 2020) і Australian Open (2019).

Фінал Australian Open між Наомі Осакою та Дженніфер Бреді відбудеться у неділю, 20-го лютого. Початок зустрічі о 10:30 за київським часом. Переможниця вирішального поєдинку отримає $978 тисяч призових і 700 очок до рейтингу WTA. Тенісистки уже заробили на турнірі $1,17 млн і більш як 1000 рейтингових очок.

Зазначимо, перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA #6) зупинилася у четвертому колі змагань, програвши у трьох сетах Джессіці Пегулі (WTA #61). 

Підписуйтеся на «Рейтинг Букмекерів» у Telegram та Instagram.

Тенісист з Узбекистану дискваліфікований на 7 років за договірні матчі

Гарантія при знятті гравця з тенісних змагань від Bet365

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт