Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Олімпік» подасть повторну апеляцію на дискваліфікацію молодіжних команд

Тарас Гончар
«Олімпік» має намір звернутися в апеляційний Комітет ФФУ з проханням повторно розглянути справу про дискваліфікацію команд U-19 і U-21 за матчі з фіксованим результатом, заявив генеральний директор донецького клубу Олексій Антонов.
olimpc

«Олімпік» подасть повторну апеляцію на дискваліфікацію молодіжних команд

«Клуб повинні представляти три команди: головна і дві молодіжні. Санкції накладуть на дві молодіжні, а що буде з першою командою – незрозуміло. Ми зробили запит в атестаційний Комітет, але отримали розмиту відповідь про те, що поки рішення не прийнято», – розповів гендиректор «Олімпіка» Олексій Антонов у програмі «Великий футбол».

Донецький клуб хоче заручитися підтримкою клубів УПЛ і подати колективне звернення на перегляд справи після появи нових обставин. У разі відсутності двох молодіжних команд «Олімпік» не зможе отримати атестат для участі в Прем’єр-лізі.

«Це свавільне рішення. Не взяли до уваги ті моменти, які надав «Олімпік». Нас приспали тим, що запевнили, що буде умовне покарання. Приспали нашу пильність. Насправді, нас обдурили і сильно підставили», – заявив президент клубу Владислав Гельзін.

Голова Комітету етики та чесної гри Франческо Баранка відповів на звинувачення з боку «Олімпіка».

«В «Олімпіка» було більше року, щоб надати свої контраргументи. Під час розгляду справи нашим Комітетом, потім – КДК, а потім після апеляції. Тепер, коли рішення винесено, клуб заявляє про нові обставини. Не бачу ні в одному з фактів чогось нового. Якщо «Олімпік» не довіряє Комітету з етики та чесної гри, а також КДК і апеляційному Комітету, він міг звернутися до Спортивного арбітражного суду Лозанни. Там справу розглянули б з нуля, і повірте, вердикт був би ідентичним», – сказав Баранка.

Нагадаємо, що молодіжні команди та 6 екс-гравців «Олімпіка» дискваліфікували на два сезони за «договірняки», а клуб оштрафували на 500 тисяч гривень.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт