Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Олег Федорчук: «На гру «Ворскли» було приємно дивитися, але другий матч буде набагато складнішим»

Ярослав П'ятницький
Полтавська «Ворскла» здобула перемогу у своєму першому офіційному поєдинку цього року. В рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій підопічні Віктора Скрипника виграли у шведського «АІКа» з рахунком 3:2. Про перипетії цього поєдинку порталу «Рейтинг Букмекерів» розповів відомий футбольний експерт Олег Федорчук.

федорчук

— Я виявився приємно вражений діями гравців «Ворскли» у минулій грі, – зазначає Олег Вікторович. — На сам малюнок гри полтавців було приємно дивитися. Навіть у «Динамо» за останній місяць не було такої цілісності упродовж 90 хвилин.

У цьому матчі «Ворскла» не поступилася, а часом і перевершувала опонента. Я зауважив, що Віктор Скрипник не став різко змінювати тактику, за винятком побудови в обороні. Але що мені найбільше сподобалося – полтавці завжди були націлені на удар.

Дуже важливим виявився перший швидкий гол Руслана Степанюка, оскільки це вселило впевненість у нашу команду. Навіть пропускаючи, «ворскляни» не виглядали надто засмученими. Хоча «АІК» – гранд шведського футболу, у складі якого виступає чимало досвідчених майстрів.

Мене приємно здивували Руслан Степанюк та Сергій Яворський, якого я взагалі вважаю одним із найкращих у минулій зустрічі. Центральний захисник добре відпрацював в обороні. До того ж він виявився причетним до двох забитих м’ячів своєї команди.

Також необхідно згадати Юрія Козиренка, який у дебютному для себе єврокубковому поєдинку відзначився голом та результативною передачею. У другому таймі мені дуже сподобався Давид Пуцлін. Попри свої невеликі габарити, він грамотно гасив атаки суперника.

І тішить те, що Віктор Скрипник має хороший резерв. Потрібно розуміти, що матч-відповідь буде набагато складнішим, тому у наставника має бути варіативність. Важливо також те, що головний тренер швидко адаптувався у «Ворсклі». Сильна риса Скрипника – комунікабельність.

До речі, ці моменти можуть дуже допомогти полтавцям у чемпіонаті України, який, сподіваюся, стартує та пройде без зривів. А якщо ще клубу вдасться придбати якісного центрального півзахисника і нападника – то «ворскляни» можуть кинути виклик грандам.

А щодо протистояння «Ворскла» – «АІК», то напередодні першої гри на прохід шведів я давав 60 відсотків. Нині ж – 55 на 45 на користь українського колективу. Попри те, що поєдинок знову пройде у Стокгольмі, на нашому боці переможний рахунок першого матчу та психологічна перевага.

«АІК» не матиме інших варіантів, крім того, щоб атакувати, а всі ми знаємо кинджальні випади полтавців, які вони класно демонстрували і за попереднього наставника. Як, наприклад, було забито другий м’яч у ворота шведів.

Це класика жанру, шикарний гол. Та все одно не варто скидати суперника з рахунків. В них досвідченіша команда, але не завжди це стає основним фактором перемоги.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт