Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Нелегальні букмекери пропонують ставки на кількість заражених коронавірусом

Тарас Гончар
Увесь світ охопила пандемія COVID-19, яка забрала життя у понад 130 тисяч людей, однак деякі недобросовісні букмекери вирішили перетворити кризу в гру, інформує «Рейтинг Букмекерів».
Нелегальні букмекери пропонують ставки на кількість заражених коронавірусом

Нелегальні букмекери пропонують ставки на кількість заражених коронавірусом

Нелегальні букмекерські сайти, які орієнтуються на гравців з Сінгапуру та сусідніх країн, пропонують ставити на щоденну кількість заражених коронавірусом.

Сінгапурська преса знайшла принаймні п’ять таких сайтів, кожен з яких має схожий інтерфейс.

Букмекери заохочують клієнтів робити прогнози на останню цифру числа нових випадків COVID-19, які щодня оголошують у Сінгапурі, Малайзії, Таїланді та Індонезії.

До того ж гравці можуть ставити на те, чи буде число хворих парним або непарним, а також на збільшення кількості заражених коронавірусом людей порівняно з попереднім днем.

«Участь у азартних іграх запускає центри задоволення в мозку, вивільняючи нейрохімікати, які дають гравцям відчуття винагороди і задоволення. З часом це викликає залежність. Як у алкоголіка, який раптово усвідомлює, що не може дозволити собі віскі і змушений погоджуватися на дешеве вино. Залежні гравці, які не можуть робити ставки на футбол, будуть ставити  на все, що пропонують БК», – пояснив явище сінгапурський психіатр Медичного центру «Гленіглз» Адріан Ванг для видання The New Paper.

Примітно, що ставки на кількість випадків COVID-19 з’явилися після тимчасової заборони на азартні ігри в Сінгапурі.

Заходи щодо боротьби з пандемією, такі, як обмеження на пересування, змусили багатьох гравців звернутися до онлайн-гемблінгу.

Дослідження аналітичної групи з Австралії AlphaBeta показало, що популярність азартних ігор в інтернеті виросла на 65%, починаючи з минулого місяця.

Окрім того, веб-сайт Global Poker також відзначив зростання використання аналогічних сайтів в США на 43%, а кількість нових користувачів, за даними Inside Asian Gaming, збільшилася на 255%.

Станом на 16 квітня у світі зареєстровано 1,9 млн людей, хворих на коронавірус, і понад 130 тисяч смертей внаслідок COVID-19.

«Жахіття. Пропонувати такі ставки – за межею будь-яких етичних норм. Через таких букмекерів тінь падає на всю індустрію, навіть на відповідальний бізнес, який працює в правовому полі, підтримує спорт і відіграє велику роль в економіці. Що наступне? Ставки на кількість жертв?

Західна преса звернула увагу на те, як популярні букмекери країн колишнього СРСР пропонують ставки на події довкола пандемії. Деякі букмекери, як, наприклад, Марафон, спершу відкрили ринки, а потім відмовилися від них. Багато компаній пропонують такі ставки і сьогодні, хоча, звичайно, так не переходять межу.

На Заході букмекерські компанії здебільшого не пропонують ринки ставок на карантин і коронавірус. А ті, що пропонують, пов’язані з відновленням нормального життя, – наприклад, який чемпіонат поновиться першим.

Вся ця картина довкола коронавірусу загалом свідчить про те, що індустрія гемблінгу потребує легалізації і подальшого врегулювання. Інакше розвага може перетворитися на проблему», – прокоментував ситуацію головний редактор «Рейтингу Букмекерів» Сергій Деркач.

Австралієць виграв майже 5 млн доларів в лотерею після втрати роботи через пандемію

Букмекери низько оцінили ймовірність завершення карантину в Україні 24 квітня

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт