Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Названо суперника і дату наступного бою Усика

Сергій Гумен
Український боксер Олександр Усик проведе наступний бій у суперважкій вазі проти британця Дерека Чісори в Лондоні 28 березня.
Названо суперника і дату наступного бою Усика

Названо суперника і дату наступного бою Усика

Поєдинок між українським боксером Олександром Усиком (17-0, 13 КО) і британцем Дереком Чісорою (32-9, 23 КО) відбудеться 28 березня в Лондоні. Про це повідомив британський промоутер Едді Хірн, передає видання boxingnews24.com.

За словами промоутера, в разі перемоги наступний бій Усика буде проти британського чемпіона за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО).

«Наразі у нас вже є бій Усик – Чісора. Сподіваємося, він відбудеться на арені O2 в Лондоні. Потім Ділліан Вайт поб’ється 18 або 25 квітня. У період з травня по червень свій бій проведе й Ентоні Джошуа. У нас є дати 23 і 30 травня, а також 6 червня. Я говорив Усику, що ситуація така, що він спочатку отримає Чісору, а потім Джошуа. Ентоні цьому радий. Олександр теж задоволений таким розкладом. Нам потрібно було визначитися з датою поєдинку проти Чісори. Для нас 28 березня здається ідеальним варіантом», – сказав Хірн.

Раніше ЗМІ писали, що Олександр Усик може отримати чемпіонський пояс WBO, яким володіє Ентоні Джошуа, без бою. Британець може добровільно віддати пояс українцю, який може в поєдинку з Дереком Чісорою або Джозефом Паркером провести перший захист. Добровільна передача титулу пояснюється тим, що британець і українець співпрацюють з промоутерською компанією Едді Хирна.

Усик дебютував в суперважкій вазі в поєдинку проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО), якого переміг через відмову суперника за підсумками семи раундів.

На початку грудня Джошуа переміг Енді Руїса (33-2, 22 КО) в реванші, повернувши собі чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO після поразки технічним нокаутом в червні.

Джошуа: «Буду першим, хто кине виклик Усику»

Ф’юрі: «Усик – ноунейм, бій проти нього не принесе грошей»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт