Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Наступна тренерська відставка в АПЛ: беттори заряджають на Сульшера

Владислав Стародубцев
Під головним тренером «Манчестер Юнайтед» Уле Гуннаром Сульшером продовжує хитатися тренерське крісло. Клієнти букмекерських компаній укладають парі на звільнення норвежця на тлі учорашньої поразки від «Арсенала» (0:1) на «Олд Траффорд». 
Наступна тренерська відставка в АПЛ: беттори заряджають на Сульшера

Наступна тренерська відставка в АПЛ: беттори заряджають на Сульшера

На вулиці листопад, а «Манчестер Юнайтед» і досі не виграв жодного домашнього матчу в чемпіонаті Англії цього сезону – три поразки та одна нічия.

На думку букмекерів, головний тренер «Вест Бромвіча» Славен Біліч – фаворит на наступну тренерську відставку в Прем’єр-лізі. Втім, у бетторів, схоже, інша думка: за останні 24 години клієнти БК «зарядили» найбільший обсяг коштів, у порівнянні з іншими наставниками, на керманича «Червоних дияволів» Уле Гуннара Сульшера.

Поразка від «Арсенала» спровокувала хвилю парі на перебіг подій, за яким «Манчестер Юнайтед» стане наступним клубом, що вирішить перервати співпрацю з керманичем. Якщо говорити мовою цифр, 38% від загальної кількості ставок на ринку тренерської відставки припало саме на 47-річного норвежця, повідомляє портал Oddschecker. Через такий шквал парі коефіцієнт на його звільнення знизився до 6.0, що відповідає трохи більш як 16% ймовірності. Деякі букмекерські компанії фактично вдвоє підвищили шанси Сульшера на звільнення (з 11.0 до 6.0).

Водночас шанси, що колишній тренер «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно прийде на тренерський місток манкуніанців наразі оцінюють котируванням 1.61, що відповідає 62% ймовірності, хоча ще кілька днів тому коефіцієнт був значно вищим.

Зараз Уле Гуннар йде на третьому місці у лінії на звільнення. Більші шанси попрощатися з командою, аніж у норвежця, тільки у Славена Біліча (3.0, 33%) та наставника «Фулхема» Скотта Паркера (3.50, 29%).

Значно нижча імовірність залишитися без клубу у Шона Дайча з «Бернлі» (9.0, 11%), рульового «Шеффілд Юнайтед» Кріса Вайлдера (15.0, 6,6%), головного тренера «Челсі» Френка Лемпарда (17.0, 5,8%) і керманича «Крістал Пелас» Роя Ходжсона (21.0, 4,7%).

За даними статистичного порталу WhoScored, цього сезону «Манчестер Юнайтед» вдома пропустив більше голів (10), аніж будь-яка інша команда АПЛ. Тільки «Торіно» з Серії А пропустив більше (11) голів вдома з 98 клубів провідних чемпіонатів Європи.

Після шести зіграних матчів «Червоні дияволи» посідають 15 сходинку в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 9 очок, що на 11 балів менше, ніж у «Ліверпуля» (16), що є проміжним лідером.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» інформував, що коефіцієнт на чемпіонство «Тоттенхема» в АПЛ обвалився у понад 6 разів.

Букмекери оцінили шанси Кавані стати найкращим бомбардиром АПЛ

Букмекер назвав фаворитів премії Golden Boy

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт